2777
2789
عنوان

کرم گونه گذار

60034 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ...من قبلا تاپیک زدم در مورد کرم‌چاقی صورت راهنمایی خواستم ...

حالا خواستم تجربه خودم رو با دوستان عزیز به اشتراک بذارم ...

من الان یک ماه هست از کرم نیترو کانادا استفاده میکنم .واقعا عالی هست و راضی هستم ...

همون ده روز اول تغییرات رو متوجه شدم .صورتم پرتر شده .پوستم رو صاف و روشن کرده طوریکه به کرم و پنکک آرایشی نیاز ندارم معمولا ....از ایجاد جوش هم جلوگیری میکنه ...

تصمیم دارم همیشه استفاده کنم ....

این تجربه من بود امیدوارم به دردتون بخوره♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبليغات خوبي بود

نه عزیزم اصلا اینطور نیست ...من قبلا تاپیک زده بودم و دنبال کرم گونه گذار بودم ...کسی نتونست راهنمایی کنه ...خودم این محصول رو تهیه کردم و استفاده کردم دوست داشتم با بقیه به اشتراک بذارم ....وگرنه چه سودی برا من داره ...همین که بتونم به کسی در این زمینه کمک کنم کافییه

فقط اسمش همینه؟؟؟ایا شماره بندی نداره؟؟؟

بله اسمش همینه 

شماره بندی هم نداره 

از یه کانال تلگرامی گرفتم گوگل کنید ازلاعاتش رو میده و شاید سایت و کانال هم‌ بهتون معرفی ککه برای خرید

من قبلا کرم لیپوفیلر ژیورل فرانسه استفاده کردم اونم‌خیلی عالی بود ولی یه مقدار به صرفه نبود ...حجمش فقط سی گرم‌هست و قیپتش ۲۱۰...البته من اولین بار ۱۷۰ گرفته بودم ...

فقط به زور به بیست روز میکشه مصرفش ...زود تموم میشه و دوباره باید تهیه کنید...یه مقدار به صرفه نبود ولی عالی بود برای کسی که میخ اد هزینه کنه

من قبلا کرم لیپوفیلر ژیورل فرانسه استفاده کردم اونم‌خیلی عالی بود ولی یه مقدار به صرفه نبود ...حجمش ...

سلام عزیزم 

ببین این کرم تیترو کانادا ک گفتی مال کاناداست واقعا؟ اخه من تو نت خوندم دیدم زده ساخت تایلنددد😕☹☹

بعد ی سوال دیگه خوندم شما گفتی راصی بودی و گونه هات پر شده، پس چرا تد ی تاپیک دیگه بعدش دنبال قرص برای چاقی صورت بودی؟؟ ببخشیدا من فضول نیستم فقط کنجکاو شدم و اینکه واقعا میخوام تاثیر کنه بگیرم

من خودم کرم زیورلر فرانسه رو برای پر کردن گودی زیر چشم خریدم یه ماهه تقریبا ۳ هفته بیشتره دارم میزنم اصلا یک دره هم تاثیر نکرده گرچه اون فروشنده سایت بزک میگفت خیلی هیلی تاثیر

ولی للان احساس میکنم همش تبلیغاته☹☹☹☹

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام عزیزم  ببین این کرم تیترو کانادا ک گفتی مال کاناداست واقعا؟ اخه من تو نت خوندم دیدم زده س ...

سلام عزیزم .مسلما هر دارو یا کرم یا حتی تزریق چربی برای هر کس تاثیری متفاوت داره ...

در مورد کرم نیترو اسم برندش برای کاناداس و ساخت تایلنده ...

کرم ژیورل فرانسه قبلا استفاده کردم راضی بودم خیلی فقط به صرفه نیست ...

در مورد قرص چاقی صورت هم باید بگم که چون من کلا شش ماهه بدنیا اومدم و عجولم تو هر کاری ...(متاسفانه )عروسی داریم خواستم ساید راه راحت تر و سریع الاثرتری پیدا کنم و بعد با کرم ادامه بدم‌که مثلا فیکس بشه ...

سلام عزیزم .مسلما هر دارو یا کرم یا حتی تزریق چربی برای هر کس تاثیری متفاوت داره ... در مورد کرم نی ...

خیلی ممنون والا من الان تو هفته چهارمم ک دارم کرم ژیورل رو استفاده میکنم متاسفانه ذره ای تاثید نداشته برام😔😔😔😔خیلی دلم میخواست این نیترو رو هم امتحلن کنم ولی میگم اون ک این همه تعریف شنیدم ازش و برام بی اثر بود شایدم اینم مثل همون باشه😣😔😔

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام عزیزم  ببین این کرم تیترو کانادا ک گفتی مال کاناداست واقعا؟ اخه من تو نت خوندم دیدم زده س ...

عزیزم شنا لیپو فلر رو استفاده کردی اثری نداشته ترو خدا بگوزود بهم

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟