2777
2789

سلام من فک کنم تازه یه ماهم باشه. ۱۰ روزه فهمیدم باردارم اما هنوز سومو نرفتم زوده.

امشب دردای شدید پریودی دارم هی میاد و میره. خیلی نگرانم کسی مثل من بوده؟☹

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

ببخش استارتر من سوالمو اینجا پرسیدم.

جواب سوالتم نمیدونم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استراحت کن بیش از حد،،،خیلی خطرناکه،،،ممکنه رحم ات انقباض پیدا کنه،،،شیاف خارجی حتما بگیر،،،یه آمپولی هم هست ضدانقباض  هست بگه بنویسه واست،،سابقه ی دوبار سقط دارم تو شش ماه و هفت ماه،،حتما جدی بگیر،،،ایشالا که خدا فرج خیر بده،،،

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
سلام من فک کنم تازه یه ماهم باشه. ۱۰ روزه فهمیدم باردارم اما هنوز سومو نرفتم زوده. امشب دردای شدید ...

سلام شما چند روز تاخیر داشتین که ازمایش دادین؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

سلام شما چند روز تاخیر داشتین که ازمایش دادین؟

دقیقا خود روز پریود آزمایش دادم بدون تاخیر

استراحت کن بیش از حد،،،خیلی خطرناکه،،،ممکنه رحم ات انقباض پیدا کنه،،،شیاف خارجی حتما بگیر،،،یه آمپول ...

با منی یا با استارتر؟

در مورد سوال منم اگه تجربه ای داری لطفا بگو

دقیقا خود روز پریود آزمایش دادم بدون تاخیر

من الان یازده روزه تاخیر دارم ازمایشم روز شیشم تاخیرم دادم منفی بود البته ازمایشو عصر دادم 

شما صبح ازمایش دادی؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من الان یازده روزه تاخیر دارم ازمایشم روز شیشم تاخیرم دادم منفی بود البته ازمایشو عصر دادم  شم ...

منم عصر دادم عزیزم صبح و عصر هیچ تفاوتی نداره.

شاید بتات یکم طول بکشه تا بالا بره به نظرم آزمایشو دوباره تکرار کن

منم عصر دادم عزیزم صبح و عصر هیچ تفاوتی نداره. شاید بتات یکم طول بکشه تا بالا بره به نظرم آزمایشو د ...

خداکنه