2789
عنوان

کلاس زبان

463 بازدید | 13 پست

سلام 

باز هم من با تاپیک زبانی دیگر 🙄

من دو تا گزینه دارم که بینشون موندم 

گات و دانشفر 

که دانشفر شهریه اش تقریبا نصف گاته 😯

ولی خب من از محیطش و روش تدریسش اصلا خبر ندارم ، شما تجربه ای دارید که بگید بهم ؟

ممنون میشم

به نظر من یه جا رو بگیر برو همه چی بستگی به اراده و پشت کار خودت داره

آقامون میگه من ضربان قلبشم ❤منم گفتم شما هم نفس منی نباشی کارم تمومه آقایی.شوهراتونو دوس داشته باشین💕،شوهر خیلی خوبه 😍چیپس میخره😁 پفک میخره بیرون میبره 😎.بوست میکنه😘یه وقتایی هم عصبانی میشه🤨تحمل کنین خودش خوب میشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من یه جا رو بگیر برو همه چی بستگی به اراده و پشت کار خودت داره

به هر حال دلم میخواد محیطش یکذره مشوق باشه  . یعنی استاداش و اینا .

من سر زبان انگلیسی تجربه موسسه زیاد دارم واقعا موسسه خیلی مهمه. از تجربه ام میگم اینو. من نزدیک چهار تا موسسه فکر کنم امتحان کردم تو یکیش واقعا پیشرفت خودمو دیدم . البته الان دیگه تجارتخانه شده 😒

سلام بچه ها من پسرم ۵ سالشه کلاس زبان کودکان برتر ثبت نامش کردم دو ترم رفت ولی همه گفتن الان زوده اول باید الفبای خودمونو یاد بگیره بعد منم دیگه نبردمش حالا به نظرتون چکار کنم ببرمش یا بزارم بعد از کلاس اول ببرمش

😊 موفق باشید  خوب پیش میرید مشکلی ندارید ؟

ممنون. خوبه به جز بچه هایی که فقط برا بیرون اومدن از خونه میان اونجا و وقت کلاسو هدر میدن

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
سلام بچه ها من پسرم ۵ سالشه کلاس زبان کودکان برتر ثبت نامش کردم دو ترم رفت ولی همه گفتن الان زوده او ...

برا کلاس زبان بهترین سن یا سه سالگی یا سوم دبستان هست

سه سالگی به صورتی که تا بعد از دبستان اصلا نوشتن نباشه فقط کلمه و بصورت بازی باشه . چون بچه سه سالگی زبان مادریش کامل میشه میتونه زبان دیگه یادبگیره

کلاس سوم هم برای اینکه مهارت نوشتن به زبان فارسیش کامل میشه و امادگی یادگیری حروف زبان دیگه رو داره.

نظزر شخصی من اینه که بچه زیر سن مدرسه نباید کلاس اموزشی بره. ورزش و تفریح کنه فقط

سلام بچه ها من پسرم ۵ سالشه کلاس زبان کودکان برتر ثبت نامش کردم دو ترم رفت ولی همه گفتن الان زوده او ...

چه جای خوبی اومدین ( من مربی زبانم😊)

پنج سالگی سن خوبیه اتفاقا کانون کودکان برتر هم فونیکس کار میکنند و خیلی به بچه فشار نمیارند و البته اونطوری حرفه ای نیست که بگیم بچه خیلی تو زبان فرو میره و بهش فشار میاد و البته خب فقط تقریبا سرگرمیه و یکم آموزش ( من چند تا شعبشون برای مصاحبه رفتم بستگی داره کدوم شعبه برید که خوب باشه محیط و امکاناتشون که بچه رو جذب کنه)

ممنون. خوبه به جز بچه هایی که فقط برا بیرون اومدن از خونه میان اونجا و وقت کلاسو هدر میدن

بله متاستفانه بعضیا خوش خوش هستند اخر ترم هم نمیوفتن نمیدونم چرا واقعا !

بله متاستفانه بعضیا خوش خوش هستند اخر ترم هم نمیوفتن نمیدونم چرا واقعا !

اصلا میان کلاس برا اینکه گندکاری کنن. امیدوارم ترم بعد نبینمشون. طرف میره بالا مکالمه کنه از رو کتابم میخونه باز جواب طرفشو کلا یه چیز بی ربط میده. اصلا انگار نمیفهمه چی میگه😐خو این چجوری اومده بالا

اصلا میان کلاس برا اینکه گندکاری کنن. امیدوارم ترم بعد نبینمشون. طرف میره بالا مکالمه کنه از رو کتاب ...

پول پول پول الان فقط بعضی موسسات تجارتخانه نیستند . که من دارم روشون تحقیق میکنم یعنی دارم میگردم ببینم کدوما نیستند