2777
2789
عنوان

رنگ مو

166 بازدید | 24 پست

خانوما برا عروسیم شوهرم بره ارایشکاه موهای سفیدشو رنک کنه باعث نمیشه ک رنگ موهارو بیشتر سفید کنه فقط برا عروسی میخوام سفیداش بره

ضرر نداره؟

تابل نمیشه رنگش؟ 

😔من نمیدونم چرا جدیدا جوونا همه موهاشون سفیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

نه طبیعی بهتره تا رنگ

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
سفید برای مرد زشت نیست که عزیزم خیلیم جذابه

وای نه 

من اصلا دوس ندارم شوهرم موهاش سفید شه 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
خب با شامپوی رنگ موی مشکی بشوره خودم چند ماه استفاده می کردم موهای سفید رو سیاه می کنه تا سه چهار با ...

چند تومنه 

شامپوی موی مشکی؟

تابلو نی رنگش؟

مو رنگ میگیره؟

رفته بودیم برا کارت عروسی 

یهو ی دختره جوون با شوهرش اومده بود روسریش عقب بود دیدم عین این مردا تمام شقیقه هاش سفیددد شده جلوی سرشم سفییید

تو دانشگاه چقد پسرا موهای سفید میدیدم دارن