2777
2789
عنوان

دختران مذهبی و چادری چجوری هستن؟

14409 بازدید | 164 پست

چه خصوصیتی دارن؟  موزیک گوش میدن؟  به همسرشونم بابت ناز و روزه گیر میدن؟ چقدر در گیر عذاداری و گریه زاری هستن؟  زیاد در گیر مراسمات مذهبی و مسجد هستن؟

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جورش هست واقعا نمیشه نظر کلی داد

دوست نداری کسی که مخالف نظرته ریپلای کنه؟  دوست نداری کسی لایکت کنه سختت بری اعلان چک کنی؟  آخی! حالا غصه نخور یه روزی علم انقدر پیشرفت میکنه که بفهمی تبادل نظر یا فضای مجازی یعنی چی  ضمنا وقتی میخوای منو ریپلای کنی دهنتو ببند  
همه جورش هست

به خودشونم میرسن؟

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

يعني شما تو اطرافتون ندارين؟ 

شما ساكن ايران نيستين؟ 

يعني چي كه چجوري اند 

اصلا اينايي كه گفتين چه ربطي به حجاب داره 

من چادري نيستم اما خيلي ديدم دخترايي كه چادرين و اتفاقا خيلي روشن 

و برعكسشم هست متاسفانه 

به دل ربط داره نه پوشش

خب بستگی داره..فرق دارن..مثلا دختر خالم چادریه.با نامحرما سرسنگینه اما با شوهرش خیلی صمیمیه.خیلی با هم شوخی میکنن.عروسی میره.لباسای شیک میپوشه.تازه تو عروسیا هم میرقصه.نماز میخونه روزه هم میگیره.زیادم گیر نمیده..در کل نرماله

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜