بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم میشه بگید پیش کدوم دکتر جراحی کردید؟لکه بینی هم داشتید؟
بله من لکه بینی و گاهی خونریری داشتم رفتم دکتر معاینه کرد وگفت پولیپ داری و دهانه رحمه و جراحی کرد ، بلافاصله هم با پای خودگ اومدم خونه و بعدش هم حامله هم شدم گ من تبریزم و پیش دکتر زهرا قطره سامانی عمل کردم، من پزشکم رو خصوصی کردم ولی میگن عمل سختی نیست دولتی هم میتونستم، و اینکه بعد اون پولیپ رو فرستادن نمونه برداری که خوش خیم بود من سال ۹۲ جراحی کردم و تا حالا هم مشکلی نداشتم و ۹۹ درصد خوش خیم و بدوم عوارض هستش
عزیزم میشه منو راهنمایی کنی منم روی دهانه ی رحمم دو تا برجستگی کوچیک دارم امکانش هست پولیپ باشه شما ...
سلام، من بین پریودهام خونریزی داشتم و تکرار مکرر ادرار، رفتم دکتر تو همون معاینه دید چون هم بزرگ بود و هم دهانه ی رحم، گفت نیاز به جراحی داره ، در عرض چند ساعت جراحی کرد و مرخص شدم بعدش حامله هم شدم و هیچ مشکلی هم نداشتم ، پولیپ ها همون کیست ها هستن که بزرگ میشنگ بعضی ها تو حاملگی متوجه میشن که حین زایمان برداشته میشه