mamerei مدیر عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 286 عنوان پولیپ رحم | مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 25 پست سلام دوستان برای پولیپ رحم و انجام هیستروسکوپی کدوم دکتر و بیمارستان رو پیشنهاد میدید؟کسی تا به حال پولیپ رحم داشته؟ممنون میشم راهنمایی کنید 1397/11/15 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabanoo711 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 124 عزیزم یکی از دوستام توو رحمش پولیپ داشترفت توی مرکز مام اونجا براش در آوردن و خیلی راحت بعداز چندماه حامله شدعملش زیاد سخت نبود نگران نباش
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4374 عزیزم یکی از دوستام توو رحمش پولیپ داشت رفت توی مرکز مام اونجا براش در آوردن و خیلی راحت بعداز چندم ... سلام عزیزمدوستتون فقط پولیپ داشت؟هیچ مشکل دیگه ای واسه بارداری نداشت؟من پلی کیستیکم پولیپ هم دارم، میخوام برش دارم یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
zahrabanoo711 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 124 سلام عزیزم دوستتون فقط پولیپ داشت؟ هیچ مشکل دیگه ای واسه بارداری نداشت؟ من پلی کیستیکم پولیپ هم د ... چرا تنبلی تخمدان خفیفم داشت ولی خب دکتر هم خیلی مهمه دیگه ، خیلیا این مشکلو دارن ولی سالها درمان نمیشن، انشالله که مشکل تو زود برطرف شه
taraaa۶۵ عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 72 سلام عزیزمدوست منم توی مرکز مام رفت و عمل کرد الانم یه پسر دارهاگه خواستی تو هم اول برو توی سایتش سوالتو بپرس ، اونجا راهنماییت میکنن، دکتراش خیلی خوبن خودمم تحت نظر خانم دکتر مختار همونجا باردار شدم ، واقعا مرکز خوب و مجهزیه
sadaf_p عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 242 سلام عزیزم دوستتون فقط پولیپ داشت؟ هیچ مشکل دیگه ای واسه بارداری نداشت؟ من پلی کیستیکم پولیپ هم د ... سلام من مشکل شمارو دارم چیکار کردین عمل کردین ؟؟؟حالتون توب شد
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4374 سلام من مشکل شمارو دارم چیکار کردین عمل کردین ؟؟؟حالتون توب شد سلام عزیزمخواستم درش بیارم ولی برام مقدور نشدهنوز بچه دار نشدم فعلا میخوام وزنم رو بیارم پایین، بعد اقدام کنم واسه iuiاخه شوهرم هم مشکل دارهمشکلات من یکی دو تا نیستن یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
sadaf_p عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 242 سلام عزیزم خواستم درش بیارم ولی برام مقدور نشد هنوز بچه دار نشدم فعلا میخوام وزنم رو بیارم پایین، ... اخه منم دکتر بهم گفت پولیپ داری وزنتم بالاس باید جراحی کنی وگرنه هیچ وقت بچه دار نمیشی خیلی میترسم برا عمل باید روشهای دیگم باشه اخه
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4374 اخه منم دکتر بهم گفت پولیپ داری وزنتم بالاس باید جراحی کنی وگرنه هیچ وقت بچه دار نمیشی خیلی م ... نه پولیپ اونقدرا هم مانع بچه دارشدن نمیشهاولویت با کم کردن وزنه، باید اول لاغر بشیمواسه من دکترا گفتن جاش بده، تو حفره ی رحمچون جاییه که وقتی نطفه تشکیل میشه میره اونجا میشینه و باعث سقط میشهمن فعلا دنبال لاغری ام، تا ببینم چی بشه یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
sadaf_p عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 242 نه پولیپ اونقدرا هم مانع بچه دارشدن نمیشه اولویت با کم کردن وزنه، باید اول لاغر بشیم واسه من دکترا ... دکتر به منم گفت منم پلاس سایزم نمیدونم از اسلیو ملده هم میترسم مگر برم یه دکتر تغذیه و ورزشمو شروع کنم ببینم خدا چی میخواد
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4374 دکتر به منم گفت منم پلاس سایزم نمیدونم از اسلیو ملده هم میترسم مگر برم یه دکتر تغذیه و ورزشمو شروع ک ... عزیزم اسلیو معده ضررهای خودشو داره و خطرناکهواسه کسی خوبه که چاقیش درمانی ندارهفقط کالری شماری کن بنظرم، پیاده روی و ورزش هم انجام بدهبنظرم کالری شماری خیلی خوب جواب میدهتاپیک بامداد خمار سر بزن حتماً یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
ملینا2020 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 104 طب سنتی افلاطون درمان پولیپ رحم 09179170344 طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروی گیاهی رزرو نوبت 09179170344 با بیش از بیست سال تجربه ارسال دارو به کل نقاط ایران