2777
2789
نه بابا شوهر منم همينجوريه شكاكم نيست فقط ميگه دوست ندارم برى بيرون بيشتر براى اذيت كردن اينكارو مي ...

دقیقا الان بهش میگم بخدا خیلی وقته تنهایی رنگ بیرونو ندیدم میشه فردا نیم ساعت یه ساعت برم بیرون گفت آره بشین تا بذارم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
تو چرا عزیزم

شوهرم و سادگی هاش و کم روییش اعصابمو خرد کرده

حتی دیگه اعصاب واسه بچم ندارم😭

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@شاه_بانوی_ایرانی

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم 
استارتر نمیفهمم تو ک عاشقی چرا اینو میگی اخه مگه نمیگن با عشق همه چی حل میشه 

نه بخدا منه عاشق از دلسردی بیشتر دلم میگیره شوهر اولمو دوس نداشتم بهم توجه نمیکرد عین خیالمم نبود

نه بخدا منه عاشق از دلسردی بیشتر دلم میگیره شوهر اولمو دوس نداشتم بهم توجه نمیکرد عین خیالمم نبود

آدم ک ب یکی دل میبنده انتظاری ک از طرف مقابلش  داره بیشتر میشه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
ای خدا الهی عزیزم .....نمیدونم دوره زمونه ای شده ک باید ساخت وسوخت ولش کن ببین الان گرونی بیداد میکن ...

نمیتونم من دوسش دارم دلم میخواد عین دوستیمون دوستم داشته باشه...بخدا طلا جز حلقه و نشون هیچی نخرید واسم گفتم عیب نداره دستش خالیه...خانوادش هرچی خواستن نخواستن بهم نگفتن گفتم اشکال نداره دوسش دارم...بچمو بخاطرش سقط کردم گفتم اشکال نداره دوسش دارم بابا حداقل دوسم داشته باشه عین اوایل که دلم به یه چیزی خوش باشه

چقدر شبیه منی من نامزد بودم جدا شدم بهش علاقه ای نداشتم الان فکر میکنم تو زندگی عشق باشه کافیه ولی با وجود حال تو میگم شاید عشقم کافی نیست 

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم 
چقدر شبیه منی من نامزد بودم جدا شدم بهش علاقه ای نداشتم الان فکر میکنم تو زندگی عشق باشه کافیه ولی ب ...

نه عشق به هیچ وجه کافی نیست

نه بابا شوهر منم همينجوريه شكاكم نيست فقط ميگه دوست ندارم برى بيرون بيشتر براى اذيت كردن اينكارو مي ...

چقد اعصاب خورد كن آخه آدم ميپوسه كه تو خونه اين چه كاريه 😣

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چقدر شبیه منی من نامزد بودم جدا شدم بهش علاقه ای نداشتم الان فکر میکنم تو زندگی عشق باشه کافیه ولی ب ...

عشق کنار منطق قشنگه...شوهرم تو دوستی دیوانه من بود همش ذر خونمون بود جلومو میگرفت اینقدر اینکارو کرد منم عاشق شدم از وقتی خیالش نسبت به حس من راحت شده همه جور اذیتی میکنه

من جدا شدم توی زندگی عشق و اخلاق خیلی مهم اند

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
بخدا افسردگی گرفتم خیلی حالم بده خودشم منو جایی نمیبره 

با خانواده اتم نميذاره برى ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
2790
2778
2791
2779
2792