2777
2789
عنوان

حسادت خواهر

578 بازدید | 42 پست

چند ماه دیگه تولد بچم هست میخوام براش تولد بگیرم خواهرم برای دوتا پسرش و یه دخترش تولد نگرفت وضعشون بد نبود نمیخواست خرج کنه گرفته هست یه کم الان من میگم میخوام هرسال تولد بگیرم هی میگه هر سال که ادم تولد نمیگیره ومیگه هر کی تولد میگیره برای بچش کادو میبرن  اونم برمیگرده برای بچه اون کادو میبره منم باهاش بحث نکردم گفتم راست میگی در صورتی که اصلا برا بچهاش تولد نگرفت و اون موقع هم اگر میگرفت من هنوز مجرد بودم جوابش ندادم کلافه ام مامانم هم ناراحت کرد با حرفش

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو کار خودتو بکن ، چه هدیه بیارن چه نه ، ولی کلی خاطره میشه.

من عکس تولد بچگیامو دارم و کلی باهاشون حال می کنم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

هیچی نگو و کارتو انجام بده اونک وضع مالیش بد نیس اگ ناراحته سال بعد مطمئن باش از رو چشم و همچشمیم شده تولد میگیره تو هیچی نگو مث ی مهمون دعوتش کن ولی ازش انتظار کمک نداشته باش خودتم متین تری اینجوری. 

منم شايد يك سال براى بچه م تولد بگيرم بعدش ترجيح ميدم سه تايى باشيم يا لااقل هركى براش مهم بود و يادش بود تولدشو تبريك بگه، براى خود منم زور داره هرسال تولد يه سرى بچه ها ميرم كه واقعا دلمم نميخواد برم، نظر من اينه كه بچه براى پدر و مادرش عزيزه ديگران رو مجبور نكنيم بچمونو دوست داشته باشن

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
هرسال هم واقعا معنایی نداره یه سال مفصل بگیر بقیشوخودت وشوهرت وبچت باشین

آخه خانواده شوهرم هر سال برا بچهاشون میگیرن اون وقت میترسم بچم بعدها احساس کمبود کنه فک کن خواهر شوهرم 40سالشه واسه خودشم تولد میگیره

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

وا مجرد بودی ی کادو می دادی خو😐😐😐من خواهرزاده ندارم ولی دوستام دارن اکثرا میریم بیرون واسشون ی چیزی میخرن😕😕😕😕 

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜