2821
2789
عنوان

ملاج دخترم

330 بازدید | 32 پست

خانوما شمام از بدو تولد نوزادتون رو شبا بغل خودتون میخوابوندین؟من از بدو تولد پیش خودم میخوابوندمش ۱۵روزگیش یبار ارنجم خورد فرق سرش یبار ارنج شوهرم .چند بار کلا دستم اینا به سرش خورده الانم ۳ماهشه بهم بگین از کجا بفهمم ملاجش اسیب دیده خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی نگرانم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میگم جاشو عوض کن من هیچ وقت نوزادو کنار خودم نخوابوندم اول تخت کنار تخت بعد 3 ماهم تو تخت خودش تو اتاق من نمیتونی جا بنداز براش زمین

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نگران باش.در صورت ضربه تند خطر داره

ضربه مثلا چطور باشه .دیوونه شد از وقتی فهمیدم ملاج خطرناکه شبا همش خوابای بد میبینم که سرش کجو کوله شده و چیزای بد...

چراالان فکرمیکنی اسیب دیده؟علائمی داره؟

نه فقط زیادی میخنده میترسم خل و چل شده باشه همه چیش طبیعیه 

علائمی نداره که اول خودم متوجه شم؟

من بلد نیستم گلم خودمم دخترم کوچیک بود یکی دوبار دستم بهش خورده بود بردم دکتر

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
علائمی نداره که اول خودم متوجه شم؟

منم مث تو بودم از فکرو خیال روانی میشدم تا بردمش دکتر یه سونو از ملاجش گرفتن گفتن چیزی نیس

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
ای جااانم نزار پیشتون بزار رو تخت خودش

اخه خیلی کوچولوعه چطور بذارمش تو تخت خودش تنها بخوابه

اخه خیلی کوچولوعه چطور بذارمش تو تخت خودش تنها بخوابه

همیشه با یه متر فاصله رو زمین پیشش بخواب

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد