2777
2789
عنوان

عروسی

219 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها.یه سال عقدم شوهرم خداروشکرازهمه لحاط عالیه ولی وضع مالیش خوب نیس وسایلنون باهزارتاقرض گرفتیم العان پول واسه عروسی نداریم تصمیم گرفتیم بریم مشهدوبیایم بعدبریم اتلیه عکس بندازیم بریم خونه خودمون نظرتون چیه بعداپشیمون نمیشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبق موقعیت خودت بسنج، کاری که الان به نفع خودتونه و توش اعصاب خردی و دلخوری نیستو انجام بدین. عروسی یه شبه ولی شما قراره یه عمر کنار هم باشین. 

شاید با یه نیت خیر و دعای از ته دلت باعث شدی گره کار یکی باز بشه، نمیخوای واسطه معجزه خدا باشی؟ 

مراسم با مهمون زیاد بنظرم بدرد نمیخوره میان میخورن بازم حرف پشت سر ادم میزنن ی مجلس خودمونی بهتره من اگه زمان ب عقب برگرده ی مراسم خودمونی میگرفتم و ی کلیپ میگرفتیم همین

من خودم اینجوری دوست دارم

ولی باید ببینی چقدر جشن عروسی مهمه برات

یعنی حس میکنی انقدر علاقه داری به جشن گرفتن که همیشه و سال ها بعد یه گوشه از ذهنت همش به این فکر کنی که کاش جشن میگرفتم یا دلم میخواست یا نه

اگه خیلی برات چیز،مهمی نیست و مثل یه عقده یا حسرت برات نمیمونه خب جشن نگیر 

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

عزیزم میتونی جشن خودمون بگیری عروسی داداش منم یهویی شد بخاطر اینکه خونه گرفته بودن تو خونه گرفتیم و جشن خودمون واقعا خوش گذشت 

عروسمونه گفت عروسی نگیریم بریم مشهد ک ما گفتیم بعدا تو دلمون میمونه بخاطر همین تصمیم گرفتیم یه جشن کوچیک بگیریم عروسمونم خیلی راضی بود و کلی از بابام تشکر کرد بخاطر اینکه دستش خالی بود ولی جشن و برگزار کرد

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

برو مشهد و بیا برو آرایشگاه برای محفلی

بعد برو خونه لباس عروستو بپوش و برین آتلیه بعدم ی مهمونی خودمونی بدین

باور کن بهترین مدلش اینه و دلخوریاشم خیییلی کمتره

خیلی ام زیر قرض نمیرین

🍓🐣🍒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز