2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 61 پست
در چه حدی بود؟فقط پیام و صحبت یا بیشتر؟

فقط پیام و صحبت حدود2هفته

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

[QUOTE=81370415]شوهرت چه واکنشی نشون داد؟اظهار پشیمونی کرد؟[/QUOآره پشیمون بود بهم گفت همین اشکات بدترین تنبیه برام بود،خیلی داره تلاش میکنه فراموش کنم با کاراش و رفتاراش

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرت کدومشون شروع کننده بوده؟زنه یاشوهرت؟تنبیه اینکه شوهر اونم درجریان بذار یا تهدیدش کن به شوهرت میگی.شوهرتم اینکه باش سرسنگین باش

هشــــــــــدار                                                                     که آرامش مارا نخراشی!
به نظرت کدومشون شروع کننده بوده؟زنه یاشوهرت؟تنبیه اینکه شوهر اونم درجریان بذار یا تهدیدش کن به شوهرت ...

زنه شروع کننده بوده،اس داده سلام واحوال پرسی کنه کم کم ادامه دار شده،میخواستم تهدیدش کنم حتی میخواستم به شوهرش بگم ولی احساس کردم با اینکار ضعیف بودن خودمو نشون میدم

منم این حسو تجربه کردم خدایی تا تو این شرایط قرار نگیری درکش نمیکنی مخصوصا اگه طرف رو دوست داشته باشی از یک طرف حس سرخوردگی و از طرف دیگه حس دوست داشتن مجبور به بخشش میشی ولی فراموش هیچ موقع نمیشه

منم این حسو تجربه کردم خدایی تا تو این شرایط قرار نگیری درکش نمیکنی مخصوصا اگه طرف رو دوست داشته باش ...

آره واقعا همش حس میکنم اشکال از خودم بوده

صحبتاشون راجع به چی بود؟

بنظرم باشوهرت ه مقدار سر سنگین باش یمدتی.با اون خانواده هم دیگه در ارتباط نباشین برا شوهرت هم کلی شرط و شروط بذار.مستقیم بروی اون خانوم نیار خودتو کوچیک میکنی ولی با رفتارت بکوبونش

نه ما هیچ مشکلی نداریم امان از زن فاسد من که باعث خیانت شوهرم،خواهر شوهر بیشعورم شد همیشه میگم خدایا ...

آره واقعا منکه واگذارش کردم به خدا گفتم همونجوری که من دارم عذاب میکشم اونم عذاب بکشه،از روز اولی که این زنو شناختم ازش خوشم نیومد به شوهرمم گفتم دوس ندارم باهاشون رفت وآمد داشته باشی،همین زن میومد از خیانت شوهرش برای شوهر من تعریف میکرد اونوقت خودش اینجوری از آب دراومد،بخدا همین الان بهش که فکر میکنم اشکم درمیاد بعد اون داره راحت زندگی میکنه یا رفته با یکی دیگه 

صحبتاشون راجع به چی بود؟ بنظرم باشوهرت ه مقدار سر سنگین باش یمدتی.با اون خانواده هم دیگه در ارتباط ...

من فقط چندتا پیام آخر رو خوندم،از اولشم از اون زن خوشم نمیومد،به شوهرم که گفتم ازش کینه دارم میخوام انتقام بگیرم،بهش گفتم این بار میبخشم ولی اگه بار دیگه تکرار بشه هرجای زندگی باشم ولت میکنم

[QUOTE=81371155]اول مدرک جمع میکنم ازش .بعد تمام دارو ندارش ازش میگرم با سیاست. اخرم میزنم در کونش میگم گمشو .[/QUOTE خیلی خوبه

اگه شوهر اون زن غیرت داشته باشه باید بدونه که همیشه یه حس سرزنش بشه برای اون زن هرزه ای که چشمش دنبا ...

آخه شوهره خودش اصن پایبند زندگیش نیست