هیچی نزن زیر نظر دکتر درمانش کن حتما .زخم دیابت چیزی نیست بخای سطحی باهاش درستش کنی .یه داروهایی گرونی هست برای زخم پا استفاده میشه کسانی که دیابت دارن براشون عالیه فکر کنم تا دوسال پیش پونصد تومن بود .اسمش یادم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم برو دکتر که ببینه وضعیت زخمت چطوره. پدر من دوساله دیابت داره و بخاطر شغلش دست و پاش خیلی زخم میشه. اما سر یکی از زخمای پاش خیلی اذیت شد طفلکی. اخرم بردیمش یه کلینیک تو سعادت آباد اسمش دکتر زخم خیلی کادر پزشکی قوی و مجربی داره به نظرم ضرر نمیکنی اگر قبل از هر درمان سرخود بری اونجا. این شماره رو ازش داریم ما ۲۲۰۷۳۱۲۵
یکی از نزدیکانم دچار زخم دیابتی پا شدن که عفونت کرد
حتما باید به متخصص مراجعه کنن وکرم و...بدون تجویزمتخصص عفونی بهش نزنن چون بدتر میشه
با توکل ولطف خدا بردیم شون کلینیک زخم که مشهد هست درمان شدن
ادرس وشماره اش در اینترنت هست
یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .
عزیزم لطفا این چیزارو شوخی نگیر. به جای پرسیدن از ما که علمشو نداریم. زنگ بزن از یه مرکز درمان زخم مشاوره بگیر. من فقط یه مرکز رو میشناسم و بهشون اعتماد دارم اونم مطب دکتر مشتاق هستش. اسمشم تو گوگل سرچ کنی میتونی اطلاعات تماسش رو به راحتی پیدا کنی
منم مشکل دیابت دارم پام یه کوچولو زخم شده بود بهش بی محلی کردم خیلی شدید شد جوری که پوستم روز به روز داشت تحلیل میرفت داشت به مرحله ی عفونت میرسید واقعا داشتم زجر می کشیدم ، به پیشنهاد یکی از دوستام گفت که از پماد کیمیا استفاده کنم اولش الکی گفتم باشه ولی بعدش گفتم حالا من این همه درمان انجام دادم خوب نشده اینم بگیرم خلاصه رفتم سفارش دادم روزای اول تغییر نمیکرد به دوستم گفتم اینکه تاثیری نداشت با کلی اصرار گفت مصرفش کن خودت میفهمی به حرفش گوش دادم واقعا هم زخم دیابتم درمان شد خدا خیرشون بده، پیشنهاد میدم شما هم برای درمان زخم دیابت این پماد را امتحان کنی. امیدوارم که نظرم به دردت بخوره.