2789

😢

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

پریودت چند روزه هستش عزیزم نگران نباش بسپار به خدا خودش به وقتش بهت میده فقط رهاش کن و توکل کن بگو من کارمو انجام میدم نتیجش با خدا منم نزدیک 5ماه رابطه دارم برای بارداری ولی خبری نیست نه نگران میشم نه استرس میگیرم ميگم خدا هست و همه چیز و به وقتش میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پریودت چند روزه هستش عزیزم نگران نباش بسپار به خدا خودش به وقتش بهت میده فقط رهاش کن و توکل کن بگو م ...

دیگه خسته شدم هر ماه دکتر رفتن امپول زدن با این وضع گرونی دکترم گفته بود پری اومد بیا امپولاتو بیشتر کنم دیگه نمیتونم خسته شدم از اینکه همه میگن چرا حامله نمیشی برو دکتر 

پریودم ۳۰ روزه 

چند وقت اقدامی،میدونی استرس و اضطراب نمیزاره نطفه بگیره وقتی دایم داری ازینکه نشي و حرف بقیه رو چجوری باید تحمل کنی فک میکنی و استرس داری خوب نمیشی خواهر من ديگه بگو شوهرم نمیخواد یا حالا بگو هر چی خواست خدا باشه نگران نباش من دوستم 9 ماه باردار نشد سر تایم ميرفت سنوگرافی تخمک گذاریش رابطه داشته باشه پاشو 20 دقیقه بالا نگه دار نشد که نشد وقتی که ديگه ول کرد هیچ کدوم این کارارو هم نکرد رابطشم از همه ماه های قبل کمتر بود همون ماه گرفت چون ديگه ول کرد ذهنش و درگیر استرس نکرد،به خدا توکل کن دختر خوب

چند وقت اقدامی،میدونی استرس و اضطراب نمیزاره نطفه بگیره وقتی دایم داری ازینکه نشي و حرف بقیه رو چجور ...

استرس که نگو الان درست دو هفته هست خواهر شوهرم تو زندگیمون یه جوری دخالت میکنه که هم من هم شوهرم از استرس مردیمو زنده شده عصر به همسرم میگه پری اومد میگه با این استرس که داشتیم خوب شد که اومد همسرم میگه چند ماه بیخیال دکتر شیم بعد عید یه دکتر دیگه میریم