2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیایین

161 بازدید | 30 پست

شما توی گوشت چرخ کرده چه موادی ادویه ای میزنید میشه بگین ،،،واینکه من گوشت قرمز بدون چربی چرخ کرده گرفتم ادویه نمک فلفل زدم ویکم پیاز وقتی سرخش کردم خیلی خشک شد دفعه دیگه یک تخم مرغ هم اضاف کردم 😶وقتی پختمش خیلی نرم و لطیف  شده بود همبرگر وکتلت و...درست کردم .

شما تا حالا این کارو انجام دادین یا من فقط اینجوری ام راستی من گوشت گاو میخرم همیشه.

شما چه ادویه هایی میزنید .؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

واینم بگین با گوشت چرخ کرده چه غذاهایی میپزین🌹

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اویشن و دارچین و پودر کاری هم میزنم 

دارچین ؟بدمزه نمیشه ؟

آویشن خشک میریزی!؟

من فقط گوسفند چرخ میکنم. کلا همه مصرفمون فقط گوسفندیه.گوسفند تخم مرغ نمیخواد

کمی جوز هندی رنده کن روش با یه خورده دارچین و پودر سیر به اضافه نمک فلفل زردچوبه... اگه همبرگره زرچوبه و دارچین نزن. 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

من خودم چرخ میکنم برای کتلت وکباب تابه ای سماغ و زردچوبه فلفل سیاه می ریزم کله گنجشکی  کباب تابه ای کتلت واویشکا اسمش نمیدونم درست گفتم یانه

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی

کتلت کباب تابه ای انواع کوفته عدس پلو ماکارونی همینا یادم آمد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واینم بگین با گوشت چرخ کرده چه غذاهایی میپزین🌹

به خاطره این خشک شده که گوشتت چربی نداشته معمولا واسه چرخکرده گوسفند و گوساله نصف از هر کدوم میریزن

ادویه گوشت چرخی هم بستگی به این داره که چی میخوام بپزم

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎