2777
2789
عنوان

صدای گریه ی نی نی 😭😭😭

185 بازدید | 15 پست

از طبقه بالای خونمون صدای گریه ی نی نی همسایمون میاد😭😭😭

دلم خیلی گرفته... 😞

خدایا تورو قسم به پنج تن آل عبا این ماه خودت دامن همه ی منتظر رارو سبز کن🙏

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین منم دیروز تو مطب کلی بچه کوچیک دیدم. .ی خانومه بچه داشتا ولی چهل ب بالا بود سنش بچه دارشده ...

همین همسایه مونم یه پسر 14 ساله داره و این دختر و خدا بعد از 14 سال بهش داده

خیلی قربون صدقش میشه

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

عزيزم الهي امين حالتو درك ميكنم اما وقتي صداشو ميشنوي ذوق كن اينطوري جذبش ميكني

بخدا حسادت نمیکنم و میگم خدا واسه مامانش حفظش کنه

اما نمیدونم چرا ناخاسته گریه ام میگیره😭😭😭

توچمدوقت اقدامی

دو سال و نیمه خونه دارم ولی 12ماهه که اقدامم

تورو خدا مامانایی که باردارین یا بچه شیر میدین دعاکنین قسمت ماهم بشه😓

انشالله بسلامتی. زود باردارشی تنبلی داری یا چی

نه گلم ولی دکتر این ماه واسم قرص تحریک تخمک داده خیلی امید دارم