2777
2789
عنوان

چی بگم و چطوری بگم😐😐😊😊

298 بازدید | 18 پست

سلام بروبچ. من ی چندماهیه ک نامزد کردم عقدم.خداروشکر همسرم ادم خوب  و خوش اخلاق و شوخیه فقط تنها بدی ک داره اینکه بر من چیزی نمیخره وقتی میریم بیرون تا من نگم نمیخره اگه خودم بگم میخره اما خودش چیزی برام نمیخره یا وقتی دیدنم میاد دست خالی میاد😢😯 ب نظرتون چیکا کنم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

به مردها خواسته تون رو مستقیم بگید

این موثر ترین روشه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرمنم همینجوری بود الانم همینه تا نگم هیچ کاری نمیکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بهش بگو هر وقت اومدی دست خالی نیا خونمون زشته   بعدم تو خیابون یه چیز قشنگ دیدی دهنتو 2 متر باز کن   بگو چیقدددددددددددددددر ناااااااااااازه خودایییییییییا   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

شوهر منم همینجوری بود منم میگفتم میخرید 

ناراحتی نداره هرکسی یه اخلاقی داره و قراذ نیست ما تغییرش بدیم 

فقط شرایطو جوری میکنیم که زندگی راحت بشه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

مبارک باشه خانم گلی 

چون یه مدت خیلی کمه نامزد کردی قطعا با رفتار دخترا اشنایی نداره که چه خصوصیاتی و حساسیت هایی دارن .کم کم تو موقعیت های مختلف با شوخی خودت بهش بگو تا کم کم رابیوفته😁

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡