2777
2789
عنوان

تربیت کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
تا چهارده ماهگي هرچي خواست ( به جز چيزاي خطرناك) همون لحظه بهش بدين

مرسی،عزیزم،اتفاقا همین کارومیکنم،دیروزدیدم واسه تلفن داره خودشوهلاک میکنه ازسیم کشیدم دادم دستش سیرکه شدگذاشتم سرجاش وچیزی به زورم ازش،نمیگیرم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی،عزیزم،اتفاقا همین کارومیکنم،دیروزدیدم واسه تلفن داره خودشوهلاک میکنه ازسیم کشیدم دادم دستش سیرک ...

ماهم همینجور بودیم هرچی میخواست میدادیم الان پدرمونو دراورده

چ مادر بافکری 

راستش تفکرم اینه که تمام تلاش منوهمسرم واسه دخترمونه و باید اون درست تربیت بشه وسایل زندگی جایگزین داره ولی بچم عقده ای یا سرخورده بشه دنیارو میخوام چیکار

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
راستش تفکرم اینه که تمام تلاش منوهمسرم واسه دخترمونه و باید اون درست تربیت بشه وسایل زندگی جایگزین د ...

ما یه قناری داریم پسرم اول فقط میخواست نگاهش کنه میذاشتیم جلوش نگا میکرد بعد خواست بگیره دستش دادیم دستش دیروز میخواست دنبالش کنه شوهرم اورد باهاش بازی کرد و دنبالش کرد حالا امروز رفته قیچی اورده میخواد قناری رو قیچی کنه!!!! ندادیم یه کولی بازی ای دراورد که بیا و ببین

ما یه قناری داریم پسرم اول فقط میخواست نگاهش کنه میذاشتیم جلوش نگا میکرد بعد خواست بگیره دستش دادیم ...

عب نداره

طبيعيه

وقتي كولي بازي در مياره يه جور رفتار كنيد انگار نميبينيدش

اون داره شمارو محك ميزنه ببينه چقدر ميتونه روتون اعمال قدرت كنه

ماهم همینجور بودیم هرچی میخواست میدادیم الان پدرمونو دراورده

الان هشت ماهشه ،یه سال ونیم که شد وقتی خوب وبد،فهمید به امید خدا روند عوض میکنم و خوب وبدیادش،میدم وگرنه خونه فک وفامیل باید،بریم آبروریزی میشه که

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
عب نداره طبيعيه وقتي كولي بازي در مياره يه جور رفتار كنيد انگار نميبينيدش اون داره شمارو محك ميزن ...

امروز جلو مامانمینا بخاطر همین قناری خیلی کولی بازی دراورد مامانم پاشد داد بهش هرچقد گفتم نده گوش نکرد 

مامانم به حرفم گوش نمیکنه اصلا 

پس من خیلی زود شروع کردم😢

بچتونو معنی تنبیه را نمیفهمه هنوزِمنبرای دخت م قانون گذاشتم مثلا گفتم اگه اینکارو تکرار کنی از تی وی برای نیست یا بابا کتکت میزنهبیشتر تهدید میشه ک نتیجه هم دادهه بدون اینکه عملی بشه مثلا شوهرم میگه ارشیدا بازم تنبیهت کنم سریع میفهمم کارشش اشنباهه و معذرت خواهب میکنه شوهرمم میبخشه و بعلش میکنهِحالا بعضی اوقات پیش اومده که تنبیه بدنی هم بشه

خدا جون دوستت دارم