2777
2789

دارم همه تاپیک 6اتون میبینم همشنو درباره قران وختم و صلواته.ماشالله. نی نی داری.کی وقت میکنی بخونی

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
دارم همه تاپیک 6اتون میبینم همشنو درباره قران وختم و صلواته.ماشالله. نی نی داری.کی وقت میکنی بخونی

عزبزم نی نی ندارم ختم قران به پیشنهاد دوستان میزارم . شما اگر دوست دارین شرکت کنید‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم نی نی ندارم ختم قران به پیشنهاد دوستان میزارم . شما اگر دوست دارین شرکت کنید‌ 

مرسی خیلی دوس دارم ولی تنبلیم میشه نینی 4ماهه هم دارم اصلا وقت هیچیو ندارم .چند سالته ازدواج کردی ماشالله هروز قران میخونی

مرسی خیلی دوس دارم ولی تنبلیم میشه نینی 4ماهه هم دارم اصلا وقت هیچیو ندارم .چند سالته ازدواج کردی ما ...

من خودم یک جز یا دو جز در هفته میخونم . چون باید به کارای دیگه میرسم دوستان علاقه دارن میگن تو صوابش شریک بشن من شاغل هم هستم

گره هایی که باز نمیشد ولی با توسل و ختم همه کارا درست شد این قسمت مربوط به دنیا هست حالا صواب اخرتش ...

اره واقعا من قبل همشو انجام میدادم.ولی از موقعه ای که باردارشدم نمیتونم بخونم .توبارداری فقط قران خوندم

اره واقعا من قبل همشو انجام میدادم.ولی از موقعه ای که باردارشدم نمیتونم بخونم .توبارداری فقط قران خو ...

اگر وقت نمی کنی درروز ایت کرسی و سوره های کوچیک بخون