2777
2789

برا باردارشدن برو تاپیکهای قبلیم تاپیکی ک سوال طب سنتی پرسیدم یه کاربر در جوابم لینک گذاشته برام حتما حتما حتما وارد تاپیکش شو تقریباً هفتصد خانم با این روش باردار شدن حتی خانمی بعد 21 بار من الان عضو گروه واتساپه استارتر اون تاپیکم دیشبم باردار داشتیم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا باردارشدن برو تاپیکهای قبلیم تاپیکی ک سوال طب سنتی پرسیدم یه کاربر در جوابم لینک گذاشته برام حتم ...

کجاس میشه منم عصو کنید من یاد ندارم زیاد وارد به نی نی سایت نیستم

کجاس میشه منم عصو کنید من یاد ندارم زیاد وارد به نی نی سایت نیستم

منم بلد نيستم لینک تاپیک بزارم...یزن رو اسمم وارد ک شدی چند عنوان زیر هم هست یکیش درمورد طب سنتی سوال پرسیدم وارد شو تو قسمت پایینش ک خانما جواب دادن یه لینک  آبی هست بزن روش وارد میشی

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
مرسی زدم ولی در مورد پولیپ نبود

در مورد بارداری هست...منظورم بارداری بود...شما ک پلیپت عمل کردی میخای باردلرشی

در مورد بارداری هست...منظورم بارداری بود...شما ک پلیپت عمل کردی میخای باردلرشی

اره عزیزم عمل کردم سه ماه پیش .بازم باردار نشدم دیگه ناامید شدم فک کنم کلا نازام 

اره عزیزم عمل کردم سه ماه پیش .بازم باردار نشدم دیگه ناامید شدم فک کنم کلا نازام 

نه عزیز ان شاالله که نازا نیستی این چه حرفیه هیچ وقت از درگاه خداوند ناامید نشو من میگم یه خانمی بعد21 سال با این روش باردار شدن شما ک همه راه رفتی این راهم امتخان کن هم بی ضرره هم کم هزینه حدود هفتصد خانم با این روش باردار شدن شما بشو هفتصد ویکمی