برا باردارشدن برو تاپیکهای قبلیم تاپیکی ک سوال طب سنتی پرسیدم یه کاربر در جوابم لینک گذاشته برام حتما حتما حتما وارد تاپیکش شو تقریباً هفتصد خانم با این روش باردار شدن حتی خانمی بعد 21 بار من الان عضو گروه واتساپه استارتر اون تاپیکم دیشبم باردار داشتیم
به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
کجاس میشه منم عصو کنید من یاد ندارم زیاد وارد به نی نی سایت نیستم
منم بلد نيستم لینک تاپیک بزارم...یزن رو اسمم وارد ک شدی چند عنوان زیر هم هست یکیش درمورد طب سنتی سوال پرسیدم وارد شو تو قسمت پایینش ک خانما جواب دادن یه لینک آبی هست بزن روش وارد میشی
به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
اره عزیزم عمل کردم سه ماه پیش .بازم باردار نشدم دیگه ناامید شدم فک کنم کلا نازام
نه عزیز ان شاالله که نازا نیستی این چه حرفیه هیچ وقت از درگاه خداوند ناامید نشو من میگم یه خانمی بعد21 سال با این روش باردار شدن شما ک همه راه رفتی این راهم امتخان کن هم بی ضرره هم کم هزینه حدود هفتصد خانم با این روش باردار شدن شما بشو هفتصد ویکمی