2821
2789
عنوان

برم خونشون ؟

183 بازدید | 13 پست

بچه ها من شوهرم ظهر میره تا شب سرکار،، اکثرا نیس،؛ مادر همسرم هم دوس دارن من برم سر بزنم ؛؛ وقتی یه هفته نمیریم گله میکنن که بیاین؛؛خودش اصلاااا تنهایی خونه ما نمیاد،، ولی من هزاران بار تنها رفتم؛؛ چیزیم نشده تا حالا،، ولی دوس دارم با شوهرم برم،، از اونورم شوهرم نیس،، حالا بنظرتون برم ،؟ بچه کوچیکم دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه به نظرم نرو عزيزم چون ممكنه توي بزرگ كردن بچه ات دخالت كنه

نه بیچاره ها دخالتی ندارن،، باهاش بازی میکنن و یکسره هم چیزی میخرن براش،، ولی بهشون در مورد تربیت و کارای بچه رو ندادم که نظر بدن؛؛ 

به نظرم همون هفته ای یه بار خوبه البته بستگی به اخلاق خانواده شوهرتم داره چون بعضیا جنبه رفت و آمد زیادو ندارن و احساس صمیمیت زیاد گاهی وقتا دردسر ساز میشه

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اگه بازم گله کرد بگو وقت ندارم و باید به پسرتون برسم و این چیزا 

این اخریا فهمیدن من ناراحت میشم گله کنن دگه چیزی نمیگن،، از اونورم من غریبم بچم همیشه تنها ؛؛ دوس دارم ببرم بازی کنه،، 

این اخریا فهمیدن من ناراحت میشم گله کنن دگه چیزی نمیگن،، از اونورم من غریبم بچم همیشه تنها ؛؛ دوس دا ...

آخه میدونی رفت و آمد زیاد خونه مادر شوهر واقعا خوب نیست 

بچتو هم ببر پارک یا بچه های همسایتون باهاش آشنا کن بازی کنند و خلاصه سرگرمش کن

میگن چشام سگ داره