2777
2789
عنوان

برم خونشون ؟

182 بازدید | 13 پست

بچه ها من شوهرم ظهر میره تا شب سرکار،، اکثرا نیس،؛ مادر همسرم هم دوس دارن من برم سر بزنم ؛؛ وقتی یه هفته نمیریم گله میکنن که بیاین؛؛خودش اصلاااا تنهایی خونه ما نمیاد،، ولی من هزاران بار تنها رفتم؛؛ چیزیم نشده تا حالا،، ولی دوس دارم با شوهرم برم،، از اونورم شوهرم نیس،، حالا بنظرتون برم ،؟ بچه کوچیکم دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به نظرم نرو عزيزم چون ممكنه توي بزرگ كردن بچه ات دخالت كنه

نه بیچاره ها دخالتی ندارن،، باهاش بازی میکنن و یکسره هم چیزی میخرن براش،، ولی بهشون در مورد تربیت و کارای بچه رو ندادم که نظر بدن؛؛ 

به نظرم همون هفته ای یه بار خوبه البته بستگی به اخلاق خانواده شوهرتم داره چون بعضیا جنبه رفت و آمد زیادو ندارن و احساس صمیمیت زیاد گاهی وقتا دردسر ساز میشه

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اگه بازم گله کرد بگو وقت ندارم و باید به پسرتون برسم و این چیزا 

این اخریا فهمیدن من ناراحت میشم گله کنن دگه چیزی نمیگن،، از اونورم من غریبم بچم همیشه تنها ؛؛ دوس دارم ببرم بازی کنه،، 

این اخریا فهمیدن من ناراحت میشم گله کنن دگه چیزی نمیگن،، از اونورم من غریبم بچم همیشه تنها ؛؛ دوس دا ...

آخه میدونی رفت و آمد زیاد خونه مادر شوهر واقعا خوب نیست 

بچتو هم ببر پارک یا بچه های همسایتون باهاش آشنا کن بازی کنند و خلاصه سرگرمش کن

میگن چشام سگ داره