2777
2789

من یکی میشناسم تو جنت اباد مرکزی هست فیزیوتراپ ورزش درمانی هست بیشتر بازیکن های تیم ملی وورزشکارا میرن اونجا من خودمم ده جلسه رفتم پیشش درد مهره های کمرمو کامل خوب کرد

تا خدا با من است زمانه با من است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی؟ آدرسشو به من میدی؟ زانوهام خیلی اوضاعش خرابه.

ببین تو جنت اباد مرکزی فیزویتراپی افتاب ایران دکتر امیر افتابی هست که شبکه سه هم خیلی میارن صحبت میکنه 

ببین تو جنت اباد مرکزی فیزویتراپی افتاب ایران دکتر امیر افتابی هست که شبکه سه هم خیلی میارن صحبت میک ...

ممنون. یه کوه رفتم چند ماه قبل برگشتنی دویدم زانوهام از اون موقع داغونه. داغوناااا.

خدا خیرت بده. راستی یه سوال من الان تو تاپیکات بودم. تزریق کردی؟ آخه صورت منم به شدت لاغر

نه هنوز متاسفانه هنوز به وزن دلخواهم نرسیدم و بدنم اونی که میخوام نشده هنوز ولی بعدش حتما

من با اژانس میرفتم راستش .چرا مترو هم داره ولی من بلد نیستم اما کارش واسه من خیلی خوب بود

من ازاینجابااژانس بیام ۱۰۰میکنه اسنپم رفتش برام ۷۰تا۶۰میفته هفته ای دوبارش سرب فلک میکشه برام😥😥ی جای نزدیکومتروخورمیخام

من ازاینجابااژانس بیام ۱۰۰میکنه اسنپم رفتش برام ۷۰تا۶۰میفته هفته ای دوبارش سرب فلک میکشه برام😥😥ی ج ...

اره خوب هزینش زیاده ولی دقیقا یادمه مترو داره از کسی بپرس بامترو چطور میتونی بری از اسلام شهر تا جنت اباد و هزینه هرجلسه فیزوتراپی من یه سال پیش میرفتم ۸۰بود الان نمیدونم چند شده 

منم غرب تهران میشناسم که کارشون خیلی خوبه. با مترو میتونی راحت بیای. من خودم میرم مرکز فیزیوتراپی همای سلامت. خواستید سایتش رو ببین آدرس دقیقش هست. من خودم از شرق تهران میام چون واقعا میارزه

http://homayesalamat.com/

فیزیوتراپی بزرگمهر
ارائه تخصصی خدمات فیزیوتراپی درزمینه ارتوپدی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپا

استفاده ازبه‌روزترین تجهیزات فیزیوتراپی شامل:
LPLT_High power laser therapy_TECAR

درمان انواع بیماری‌هاشامل:
فیزیوتراپی بعدازعمل‌های جراحی زانو وران وستون فقرات ازجمله تعویض مفصل-جراحی دیسک کمری -ترمیم منیسک ورباط صلیبی(به‌صورت تخصصی)
درمان دیسک گردن وکمروتنگی کانال نخاعی بدون نیازبه عمل جراحی
مدیریت آرتروز و رماتیسم‌ مفصلی
درمان آسیب‌های ناحیه شانه‌ای ولگنی

●اصل اساسی ما در درمان،ارائه بهترین خدمات طی کمترین تعدادجلسات درمانی وآگاهی کامل بیماراز روند درمان وپلن درمانی وی می‌باشد.

آدرس: صادقیه-اشرفی اصفهانی-ابتدای جلال آل احمد-پلاک457-واحد یک
تلفن تماس
44382585-44382595
09023817714 حسینی
جهت رزرو نوبت روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت۱۵الی۲۰تماس حاصل فرمایید