2777
2789

مگه برای سزارین معاینه میکنن؟؟؟؟؟؟؟

من شنیده بودم فقط طبیعی معاینه داره که

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمها درسته که زایمان انتخابی شده؟ یعنی خودمون انتخاب میکنیم سزارین یا طبیعی؟

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
سزارین ک دیگ لگن معاینه نمیکنن 

چرا معاینه نمیکنن؟!

مدام چک میکنن تو لگن نره نینیش 

من که اینجوری شنیدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خواهرشوهرم تا هفته ٣٧ كه نامه سزارين دادن بهش ٣/٤ بار معاينه لگن شد..🙁

ای وای😓 من اصلا دوست ندارم معاینه لگنی. 😣 فکر کردم خودم سزارین انتخاب کنم دیگه معاینه نمیکنن😨

ای وای😓 من اصلا دوست ندارم معاینه لگنی. 😣 فکر کردم خودم سزارین انتخاب کنم دیگه معاینه نمیکنن😨

نه نترسين اصلا.. خواهرشوهرمم چون تا قبل از عملش چنبار محبور شد بره بيمارستان بستري بشه بخاطر كم شدن مايع دور جنين.. براي همين هِي معاينش ميكردن

منم معاینه نکرد فقط نامه داد برا 29بهمن.کلا کلافه وگیجم اگه زودتر دردم بگیره تکلیف چیه.

دكتر منم اققققد خونسرده هرچي بهش مبگم قبول نميكنه كه اگه دردم گرفت چه خاكي به سرم بريزم