2777
2789

من تو خونه یه لباس تا بالای زانوم میپوشم دیگ هیچی نمی پوشم چون بالافاصله که لباس زیر میپوشم بردیا هی خودشو کش میده تو شکمم 

بیرونم که شلوار بارداری و مانتوهم دکمه هاش رو نمیبندم یا مانتو گشادامو میپوشم میبندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم بارداری و لباس بارداری میخاد😣😣

دیروز مانتونو گوله کردم گذاشتم جای شکمم به شوهرم میگفتم حاملگی بهم میاد🤣🤣

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
منم دلم بارداری و لباس بارداری میخاد😣😣 دیروز مانتونو گوله کردم گذاشتم جای شکمم به شوهرم میگفتم حا ...

منم قبلا اینجوری بودم وقتی شوهرم نبود پارچه میزاشتم شکمم بزرگ میشد میزفتم جلو آینه نگاه میکردم حرف میزدم

شلوار بار داری. چند تا بلوز هم پارچه مامانم برام بلوز گشاد دوخت. تو خونه هم فقط یک پیراهن گشاد . شلوار و لباس زیر نمیتونم بپوشم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

تو خونه که پیراهن بارداری نخی خنک😂😂😂😂😂😂

بیرونم تا ماه ۵ لباسام بهم می خورد لباس جدید نگرفتم با افزایش سایز چون پالتو لازم داشتم و پالتو بارداری ام هرچی گشتم نبود

فقط یه پانجو بافت گشاد گرفتم که می پوشم رو لباسم دیگه

دو سه تا هم شلوار بارداری

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

تو خونه تونیک یا پیراهن بارداری شلوار بارداری حتما بگیر واس بیرون مانتو من شنل میپوشیدم یا پانچو 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
منتظر هستی عزیزم؟ 

ن اقدام نکردم ولی خیلی زیااااااد دلم‌میخاد همسرم راضی نیست

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
منم قبلا اینجوری بودم وقتی شوهرم نبود پارچه میزاشتم شکمم بزرگ میشد میزفتم جلو آینه نگاه میکردم حرف م ...

خخخ من ادای سخت بلندشدن و ... رو هم درمیارم شوهرم مسخره م‌میکنه