2777
2789
عنوان

مگه کشتن حشرات موذی گناه داره؟

119 بازدید | 5 پست

فک کنم جک و جوونور ها رو نمی کشن حتی بهشون پناه میدادن🙂 یه روز دونفر اومدن برای ساختمونمون آیفن نصب کنند  یکیشون رفت خونه همسایمون یکی اومد خونه ما بیچاره اونی که رفته بود خونه همسایمون تا اومده بود آیفن قدیمیه رو دربیاره از سوراخ دیوار همه سوسک ها زده بودن بیرون دیگه طفلی تونسته بود فرار کنه اومد خونه ما کلی بهش شربت دادیم حالا می ترسیدن برن اونور هی وقت کشی می کردن😅😅

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

وووی متنفرررم از سوووسک

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همسایتون پشت آیفون سوسکارو پناه داده بوده؟  

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
یعنی همسایتون پشت آیفون سوسکارو پناه داده بوده؟    

نه گه پناه بده 😅 انگار نمیکشتن اینا رو اونجا لونه کرده بودن

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
نه گه پناه بده 😅 انگار نمیکشتن اینا رو اونجا لونه کرده بودن

خخخخ من فکر کردم هرجا سوسک میدیده میگرفته مینداخته پشت آیفووون