2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

66 بازدید | 8 پست

هر ماه پریودام با درد وحشتناک کمر شروع میشد اما این ماه زیاد درد ندارم و معذرت میخوام دفع خونم خییییلی کمه اصلا این ماه فرق داره پریودم با ماهای دیگه!.ماه اول اقدامم بود.به نظرتون کیست ندارم؟

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

Asenaجونم هیچی نیست .

لک داری فقط؟ببین کی لک ها تموم میشن .یا خونریزی کی شدت پیدا میکنه 

اگر لک لک دیدی بی بی چک بزار وگرته که پری خانم میان و هیچی نیست

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Asenaجونم هیچی نیست . لک داری فقط؟ببین کی لک ها تموم میشن .یا خونریزی کی شدت پیدا میکنه  اگر ...

مرسی عزیزم اخه این ماه خیلی منتظر بودم الان که دیدم اینجوریه کارم شده گریه.مثه همیشه شدید نیست اونجوری که وقتی میخوام از جام‌پاشم‌کامل راه باز شه بیاد نیست.خیلی کمه

من کیست نداشتم ولی فکر نکنم علامت کیست این طوری باشه

میشه امید به بارداری داشته باشم؟

مرسی عزیزم اخه این ماه خیلی منتظر بودم الان که دیدم اینجوریه کارم شده گریه.مثه همیشه شدید نیست اونجو ...

ای جااانم .منم ماه اول اقدام وقتی پریود شدم گریه کردم گفتم من نازااام    فک کن.ماه بعد باردارشدم

بالاخره بدن داره واکنش نشون میده معلوم نیست که حالا چه خبر باشه .باید صبرکنی.اگر خونه هستی استراخت کن کار نکن ببین تا فردا چی میشه

میشه امید به بارداری داشته باشم؟

این ماه رو نمیدونم گلم زود لک دیدی اخه صبر کن تا فردا ببین لک قطع میشه یا نه 

ولی نگران بارداری نباش به زودی اتفاق می افته گلم صبور باش فقطو توکل به خدا کن

این ماه رو نمیدونم گلم زود لک دیدی اخه صبر کن تا فردا ببین لک قطع میشه یا نه  ولی نگران باردار ...

مرسی بابت روحیه دادنت.شاد باشی همیشه عزیزم.ان شاءالله ماه بعد حتما نتیجه میگیرم😍😍😍