من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حرفات ب دلم نشست بیشتر بهم کمک کن...من خیلی اویزونشم دوس ندارم این عادتمو چون اونو پررو کرده
آویزون نباش عزیزم خیلیییی بده . مردارو پررو میکنه . ازت زده میشن . من تجربه دارم . میدونم نشونه عشقته . نشونه دوست داشتنته . اما تاجایی که میتونی تلاش کن وابسته نباشی . همسر ما خدای ماکه نیست . اون فقط یه آدمه تو فیلم زندگیمون که کنار ماست . یه آدم با حق انتخاب . باید رها کنیش اما دوسش داشته باشی اینجوری بهتر نتیجه میده . هی زنگ نزنی هی چک نکنی الکی ور نری . هرچیزی تا یه حدودیش قشنگه . اما بی محلی هم بده . مابین باید رفتار کنی .من مردارو خ خوب میشناسم . ان شاالله موفق باشی 🌷
از بس قهر کرده و نازشو کشیدم پررو شده همش قهر میکنه همش من باید نازشو بکشم منم خودمم ب همین روال عادت کردم دست خودم نیس...حالا میخوام ی کاری کنم ب طرفم کشیده شه الانم از دیشب همش دارم کم محلی میکنم ن زیاد ولی خب ...صبح هم ک بیدار شدم خودم بهش پیام دادم و برعکس همیشه ک زنگ میزد نزد...ی اهنگ برام فرستادو منم ازش تشکر کردم دیگه هم هیچ جوابی ندادو رف حالا من چیکار کنم الان باید چجوری رفتار کنم