گلتپه مدیر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3617 عنوان کیک | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست خانما میخوام کیک درست کنم شیرنداریم بچمم کوچیکه نمیتونم برم بخرم میشه آب بریزم خمیری نمیشه؟ مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤ 1397/11/14 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49278 همدان شهرمون برف باریده امروز تعطیل شدم خوشابحالتون..اهوازم..هوا گرم..صبح ساعت۷ونیم بیرون بودم اصلا سرد نبود 😣 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
😍fandogh+peste😍 عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 3469 خوشابحالتون..اهوازم..هوا گرم..صبح ساعت۷ونیم بیرون بودم اصلا سرد نبود 😣 هنوزم گردو وغباره؟ میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟ 🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49278 نخیرم قبول نیست😁چرا پودر آماده؟کاملا دست ساز باید باشه😁 قبول کن..چون تو خونه آرد سفید ندارم.شیر دارم کاکائو دارم روغنم هست موند آرد...آرد با شما😅😉 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
گلتپه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3617 هر دو عالین عزیزم...بافتشون فرق داره...نرمتر میشه😍خوشمزه میشه نگران نباش خیلی ممنون چون اینجا برف باریده من تعطیل شدم میگم حالا خونه هستم کیک درست کنم تولدشوهرمه میخوام کیک ژله ایی درست کنم یکم زمان بره تاوایسم شوهرم ظهری بخره بیاره دیر میشه مثلا میخوام شوهرم نفهمه مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49278 هنوزم گردو وغباره؟ نه امروز خوبه...آفتاب گرم... ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
گلتپه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3617 @marzi24 برو تو تایپک هاش دستور کیک هس بدون شیر ممنون مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
😍fandogh+peste😍 عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 3469 خیلی ممنون چون اینجا برف باریده من تعطیل شدم میگم حالا خونه هستم کیک درست کنم تولدشوهرمه میخوام کیک ... تولدشون مبارک..بسلامتی،اره عزیزم شروع کن کارهاتو،حتما کیکت هم خوشمزه میشه که انقدر با عشق و دل و جان میخوای درستش کنی😍 میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟ 🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
😍fandogh+peste😍 عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 3469 نه امروز خوبه...آفتاب گرم... عزیزم😔ما شمالیم و بارون☺هفته اینده تعطیلاته،به خودتون استراحت بدید و از هوای گرم اهواز دور بشید،بیایید شمال یا هرجا که دوس دارید،حال و هواتون عوض میشه میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟ 🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
گلتپه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3617 تولدشون مبارک..بسلامتی،اره عزیزم شروع کن کارهاتو،حتما کیکت هم خوشمزه میشه که انقدر با عشق و دل و جان ... سلامت باشی ممنون .انشاالله خوب بشه احتمالا بگم مامان وباباشم بیان مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
😍fandogh+peste😍 عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 3469 سلامت باشی ممنون .انشاالله خوب بشه احتمالا بگم مامان وباباشم بیان 😍 میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟ 🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49278 عزیزم😔ما شمالیم و بارون☺هفته اینده تعطیلاته،به خودتون استراحت بدید و از هوای گرم اهواز دور بشید،بیا ... خوش باشید...خوشابحالتون...باور میکنی امروز نیاز ب لباس گرم پوشیدن نبود😥واقعا گفتی دلم زندگی تو جای سرد میخاد😍 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
😍fandogh+peste😍 عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 3469 خوش باشید...خوشابحالتون...باور میکنی امروز نیاز ب لباس گرم پوشیدن نبود😥 واقعا گفتی دلم زندگی تو جا ... عزیزم😍 میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟ 🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹