بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره تو هم فكر ميكنى انسانى شما حق ندارى تو سايت چه باردارى چه سايت ديگه كسى رو نفرين كنى اونم نفرين مردن بچه هاى طرف شعور هم خوب چيزيه حرف چرت زدى بايد جواب هم بشنوى
بابا اینجا کسی کسی رو نمیشناسه زیاد جدی نگیرید اینجا ادما با روحیات مختلف از جمله عصبی میان ممکنه کسی توهین هم کنه در مورد نفرین هم من رو یاد داستان بهلول انداختید که به حاکم شکایت دزدی کرد حاکم شروع به نفرین کرد بهلول هم گفت میرم پیش ننه ام بهتر نفرین میکنه ول کنید نفرین چیه
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
جوابی ندارم بهت بدم نخوداش!!! اما بدون که شمانیستی که بگی حق دارم یا ندارم به شمامربوط نیست.
حرف ديگه بجز نخود اش بلدى در ضمن درستش نخوده هر اشه باهوش حق خودت رو اينجورى نا حق كردى كه نفرين كردى اينجا همه تبادل نظر ميكنن و كسى نميتونه بگه به تو مربوط نيست حرف حساب بزن نع حرف بيخود