2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلما كه انسانم هنوز مثل شما نشدم كه حرف دهنم رو نفهممم و چرت بگم خجالت بكشيد مگه اينجا چاله ميدونه ...

اره دیگه هرکی ازدیدخودش انسانه😏 لابدتوخیلی باتربیتی؟ 😂😂😂

اصلا مگه باتوبودم که اومدی ریپلای میکنی؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
اره دیگه هرکی ازدیدخودش انسانه😏 لابدتوخیلی باتربیتی؟ 😂😂😂 اصلا مگه باتوبودم که اومدی ریپلای میکن ...

اره تو هم فكر ميكنى انسانى شما حق ندارى تو سايت چه باردارى چه سايت ديگه كسى رو نفرين كنى اونم نفرين مردن بچه هاى طرف شعور هم خوب چيزيه حرف چرت زدى بايد جواب هم بشنوى 

اخه نفرین بچه اگ عقل داری یکم فکر کن

استارترعزیز خواهشا تاپیکتوببند دوست ندارم مثل بعضی ا زکاربرای بیشعور گزارش بزنم ومثل کلاس اولی ها رفتارکنم خواهشا حالاکه فهمیدی ببندتاپیکو .

اگه هم کسی متوجه نشده بگه تاتوی خصوصی جریانومفصللللل توضیح بدم.

موفق باشید.

اره تو هم فكر ميكنى انسانى شما حق ندارى تو سايت چه باردارى چه سايت ديگه كسى رو نفرين كنى اونم نفرين ...

جوابی ندارم بهت بدم نخوداش!!!

اما بدون که شمانیستی که بگی حق دارم یا ندارم به شمامربوط نیست.

استارترعزیز خواهشا تاپیکتوببند دوست ندارم مثل بعضی ا زکاربرای بیشعور گزارش بزنم ومثل کلاس اولی ها رف ...

بیشعور ک معلوم شد گیه

اینقدر ضعیفی ک نفرین طفل معصوم میکنی😂😂😂😂😂

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂

بابا اینجا کسی کسی رو نمیشناسه زیاد جدی نگیرید اینجا ادما با روحیات مختلف از جمله عصبی میان ممکنه کسی توهین هم کنه در مورد نفرین هم من رو یاد داستان بهلول انداختید که به حاکم شکایت دزدی کرد حاکم شروع به نفرین کرد بهلول هم گفت میرم پیش ننه ام بهتر نفرین میکنه ول کنید نفرین چیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جوابی ندارم بهت بدم نخوداش!!! اما بدون که شمانیستی که بگی حق دارم یا ندارم به شمامربوط نیست.

حرف ديگه بجز نخود اش بلدى در ضمن درستش نخوده هر اشه باهوش حق خودت رو اينجورى نا حق كردى كه نفرين كردى اينجا همه تبادل نظر ميكنن و كسى نميتونه بگه به تو مربوط نيست حرف حساب بزن نع حرف بيخود

بیشعور ک معلوم شد گیه اینقدر ضعیفی ک نفرین طفل معصوم میکنی😂😂😂😂😂

مگه شما بیخودوبی جهت گزارش میزنی واسه بقیه؟؟؟؟!!!😂😏😏چرا به خودت گرفتی !!!!

گفتم "بعضی "ازاون کاربرای بیشعوری که مثل اول دبستانی هاهی گزارش میزنن!!مگه توهم جزاون دسته ای؟؟

مگه شما بیخودوبی جهت گزارش میزنی واسه بقیه؟؟؟؟!!!😂😏😏چرا به خودت گرفتی !!!! گفتم "بعضی "ازاون کار ...

پس ریپلای نکن منووووووو امضامو بخوووووون 

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
بيشعور تر از شما تو سايت نيست خيالت راحت

من گفتم کسی که بیخودگزارش میزنه بیشعوره خوبه خودت به خودت گرفتی 😂😏😏😏وگرنه من منظورم به تونبود خودت درحقیقت به خودت گفتی بیشعور 

اره توخیلی باهوشی حواست باشه ندزدنت