2777
2789
عنوان

جوابی نبود؟

122 بازدید | 15 پست

دوستان درجریانندکه من مدتهاست درددارمومنتظرزایمان

ازدیروزدرددای پریودی وکمردارم ظهری شدیدعرق کردم بچه سرش پایین بود حالاازظهر انگاربچه امده پایین مثل قبلاکه پاش پایین بودیهوواژن تیرمیکشه ازون بدترمقعدیهوتیرمیکشه هرچنددقیقه 

علتش چیه

فقط

خدایا بخاطر همه چی شکر

درد های زایمان منظمه مثلا هر 5 دقیقه درد میگیره جمعت میکنه بعد ول میکنه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منظمه اینم ولی بصورت تیرکشیدن منظمه واژنومقعده. دوستان میگن دل درد پریودی ولی دل درد نیست خیلی بدتره البته باشلوسفت شدن شکم

خدایا بخاطر همه چی شکر
فک کنم بدنت خودشو داره برا زایمان اماده میکنه 

دهنموسرویس کرده سرویسم برم بیام فرق نمیکنه انگاری شدیدا قصدخروج مدفوع دهره ولی خبری نیست یهونیم خیزمیشم یاهموطورکمرم خم میمونه نمتونم بشینم

خدایا بخاطر همه چی شکر
عزیزم منم سه چهار روز قبل زایمان طبیعیم اینجوری شده بودم سر بچه داخل لگن شده برای همین تیر میکشه

10روزه اومده تولگن

یعنی الان دردزایمان نیست؟ 4شنبم1سانت بوددکترگفت دهانه رحمت خیلی نرمه

خدایا بخاطر همه چی شکر
الان بیمارستانین دیگه؟

نه منتظرم بدترشه یابرم

میخام بدونم شماکه تجربه داریددردزایمانه؟ الکی نصفی شبی مردموزابراه نکنم چون شوهرم متاسفانه تاصبح نیست باپدرومادرشوهرمم

مادرشوهرم طفلک از استرس نمیخابه هی میگ بریم

خدایا بخاطر همه چی شکر
دهنموسرویس کرده سرویسم برم بیام فرق نمیکنه انگاری شدیدا قصدخروج مدفوع دهره ولی خبری نیست یهونیم خیزم ...

درد زایمان شدید ومنظمه از کم به زیاد متغیره اگرم فول شی حالت ببخشید دفع بهت دس میده من سر زایمان زود فول شدم اما جونی نداشتم دیگه برا زور زدن وخیلی اذیت شدم

10روزه اومده تولگن یعنی الان دردزایمان نیست؟ 4شنبم1سانت بوددکترگفت دهانه رحمت خیلی نرمه

والله برای من که چند روز آخر رفت تو لگن این انقباضاتو داشت بعدش دیگه کیسه آبم پاره شد رفتم

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤
نه منتظرم بدترشه یابرم میخام بدونم شماکه تجربه داریددردزایمانه؟ الکی نصفی شبی مردموزابراه نکنم چون ...

منکه تجربه ندارم هنوز.اما بارداری اول دیر فول میشه.باز اگه انقباضات خیلی نزدیک الان برو

نه ۱۰ دقیقه ای دیگه روز زایمان شده بود.خوبی الان؟

سلام همونموکمردرد

دیروک هنودردلگن نبود علایم دیگم بود ز زدم منشی دکترم گفت تافردا زایمان میکنی

خدایا بخاطر همه چی شکر