2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢

109 بازدید | 19 پست

بچه ها چند وقته که نمازامو نخوندم با اینکه قبلا هر چییی میشد میخوندم بیرون بودن میخوندم خونه بودم میخوندم حتی اگه تندم میخوندم ولی بازم میخوندم الان یهو رفتم تو فکر که چرا انقد از خدام دور شدم دلم گرفته بچه ها😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم نمیخونم حس میکنم خیلی زندگیم بی روح شده و ارامشم کمتره هی میگم از فردا😒یا ی روز کامل میخونم ...

منم چند بار دیگه گفتم میخونم ولی دوباره ارادم سست شد ولی ایندقعه دیگه میخونم  واقعا ارامش میاره😢😢

ارع منم ولی من کمتره شاید چند ماهه یهو الان دلم خیلی گرفت به خدام قول دادم بخونم😢😢 

جلوشو بگیر همین الان جدی بخون و گرنه مث من یهوو میبینی کلی فاصله داری با خدا 

حال مرا کسی میفهمد ک کسی حالش را نمیفهمد  
منم چند بار دیگه گفتم میخونم ولی دوباره ارادم سست شد ولی ایندقعه دیگه میخونم  واقعا ارامش میاره ...

اره 

من الان ک نماز نمیخونم اصلا امیدی ب براورده شدن حاجتام ندارم امیدم  و توکلم بخدا خیلی کم شده 

حال مرا کسی میفهمد ک کسی حالش را نمیفهمد  

عزیزم ب قول رائفی پور که میگه خدا تو قران دو جا ویل گفته.ی جا ویل للمطففین ی جا ویل للمصلین ابچلذین هم فی صلاتهم ساهون. میگه ویل ی چاعی هست تو جهنم که وصف ناشدنیه عذاب افردای که داخل  این چاه میندازن‌ . خداوند فرموده وای بر نمازگزاران آنها که نماز شان را سبک میشمارن. ب قول ایشون که گفتن عذاب سبک شمردن نماز که اینه عذاب نماز نخواندن چیه. نخواستم سخنرانی کنم.فقط گفتم شاید تلنگری بشه که بتونی بهتر تصمیم بگیری و ی برنامه واسه نماز خوندنت بذاری.