2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب در هفته ششم

3173 بازدید | 14 پست

الان از سونو برگشتم دکتر گفت جنین هفته ۶هست ولی فاقد ضربان قلب هست.لک و کمی خونریزی هم دارم که گفت هماتوم داری علتش اونه یعنی همه چیز تمومه یا امیدوار باشم

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ی ۸رفتم ساک چروک شده بود.شنبه ی قبل سقط شد😢.خونریزی ولکه بینی هم داشتم.امپول و شیاف هم میزد ...

یعنی چی ساک چروک شده  قلبش تشکیل نشده بود؟

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
احتمالا هم پسره

یعنی پسر قلبش دیر تر تشکیل میشه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
منم هفته 6هماتوم داشتم قلب تشکیل نشده بود دکتر بهم شیاف پروژسترون با قرص اسپرین داد هفته 8رفتم سونو ...

منم فقط شیاف استفاده کردم یعنی میسه امیدوار بود

نه عزیز. من شنیدم تا ۱۰هفته وقت برا تشکیل قلب هست. بنطرم زود رفتی. عزیز علائم حاملگی چی داری؟ حالت ت ...

نه عزیزم حالت تهوع ندارم سر بجه اولم نداشتم فقط خوابم زیاد شدو خستکی داشتم

منم هفته 6هماتوم داشتم قلب تشکیل نشده بود دکتر بهم شیاف پروژسترون با قرص اسپرین داد هفته 8رفتم سونو ...

عزیزم قبل تشکیل قلب شیاف استفاده کردی ضرر نداشت و اسپرین و تو دراز مدت مصرف کردی عوارض واسه خودت نداشت

جواب ابلهان خاموشی است