2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قارچهارومیریزم توماهیتابه یکم تفت میدم بعدذرت روبایه لیوان اب میزارم بپزه بعداویشن وفلفل سیاه میزنم واخرسرهم سس مایونزوپنیرپیتزای زیاد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

اول کره رو بذار ذوب شه بعد که ذوب شد نذاری داغ شه ها میسوزه بعد قارچ رو بریز توش تفت بده بعد ذرت مکزیکی رو بریز یکم که گرم شد سس و پنیر پیتزا رو بریز با ادویه ها فلفل سیاه و اویشن پنیر که اب شد شعله رو خاموش کن

ذرت با کره میزارم بپزه. بعد ۱۰ دقیقه قارچ اضافه میکنم و آویشن و فلفل و نمک. درش نزار که قارچ آب نندازه. بعد ۱۰ دقیقه دوباره پنیر میریزم تند تند هم میزنم و شعله رو خاموش میکنم. اخرم سس و نوش جان

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ذرت آب پز کن یا بخار پز 

بعد قارچ خورد کن یه کمی سیب زمینی سرخ کن واسه روش یه سس سفیید تند درست کن موادتو بهش اضافه کن در آخر پنیر پیتزا بریز 

من جای کالباس گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنم خیلی خوشمزه میشه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

اول قارچ رو تفت میدم بعد کالباس رو میریزم توش و بعدش کنسرو ذرت رو هم میریزم بعد نمک و آویشن و فلفل سیاه میزنم بعدشم سس مایونز میریزم و هم میزنم و در آخر پنیر پیتزا رو میریزم و شعله خاموش میکنم اونم هم میزنم و آماده میشه

خیلی هم خوشمزه میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙