2777
2789
عنوان

شک دارم مادرمه دی ان ای بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله بودم خیلی اذیتم میکرد خیلی در حدی ک با حرفاش انقد عصبی مئشدم ک فقط جیغ میزدم در صورتی ک وقتی خاله ام حامله بود همه کاراشو میکرد

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

چه بودیکم توضیح بده شایدشمافکرمیکنی 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بسم الله الرحمن الرحیم

شنوندگان عزیز توجه فرمایید شنوندگان عزیز توجه فرمایید هم اکنون صدای مرا از پربازدید ها میشنوید 

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

یه تار مو اش رو هم ببری میتونن دی ان ای رو مشخص کنن. البته اگه انجام بدن اینجوری. از یه آزمایشگاه سوال کن ببین اینجوری انجام میدن؟ بی سر و صدا آزمایش بگیری بهتره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
حامله بودم خیلی اذیتم میکرد خیلی در حدی ک با حرفاش انقد عصبی مئشدم ک فقط جیغ میزدم در صورتی ک وقتی خ ...

اگه اینجوره که شک نکن مامانه خودته😂مامانای ایرانی فقط پسررررر اشونو رو سرشون میزارن😑حالا نریزین سرم ...استثنا هم داریم...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤