2777
2789
عنوان

کمک

77 بازدید | 12 پست

دوستان درجریانندکه من مدتهاست درددارمومنتظرزایمان

ازدیروزدرددای پریودی وکمردارم ظهری شدیدعرق کردم بچه سرش پایین بود حالاازظهر انگاربچه امده پایین مثل قبلاکه پاش پایین بودیهوواژن تیرمیکشه ازون بدترمقعدیهوتیرمیکشه هرچنددقیقه 

علتش چیه

فقط

خدایا بخاطر همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند وقته درد زایمان دارم

جفتم مشکل داشت بستری شدم

دلم نمی خواد بچه م هفت ماهه بیاد

خواهش می کنم ازتون سر زایمانت برای سالم وصالح بودن نی نیم وسر وقتش اومدن خاص دعا کن😢😢😢😢

دعا می کنم زایمان آسون داشته باشی ونی نی گلتو سالم وصالح بغل بگیری انشالله

هیشکی هم نیومد راهنماییت کنه اخه من تجربه ندارم 

اره2بارم تاپیک زدم اخه نمیدونم این دردم ممکنه باشه یهویی فشار ب مقعداونم منظم

معذرت میخام سرویسم رفتم بازهمونه

خدایا بخاطر همه چی شکر
منم چند وقته درد زایمان دارم جفتم مشکل داشت بستری شدم دلم نمی خواد بچه م هفت ماهه بیاد خواهش می ک ...

انشالله بسلامتی فرشتتوبغل کنی وخیر برات باشه 

خدایا بخاطر همه چی شکر

می دونی برای هر فرد با فرد دیگه متفاوته.

من سر زایمان اولم از حدودای دوشنبه اینا کمر درد گرفتم طوری که سختم بود خم بشم وچیزی رو بردارم.

تا شب جمعه که دیدم دلم پیچ می خوره.فکر کردم اسهالم چند بار رفتم دستشویی ولی چیزی نیومد ودردا بیشتر شد.طی سه ساعت.

بعدش دیدم دردام منظم شد مثلا هر پنج دقیقه یه بار حدود چند دقیقه ای دلم پیچ می خورد وکمرم درد می گرفت.

تا بیمارستان برسم رحمم چهار ونیم اینا شده بود.ولی بعدش دیگه کمر دردام خیلی زیاد شدو دل دردامم که بیشتر.

می دونی برای هر فرد با فرد دیگه متفاوته. من سر زایمان اولم از حدودای دوشنبه اینا کمر درد گرفتم طوری ...

خب درد واژنم هست دقیقا مث زمانی ک بچم پایین بودوپاشم پایین بود الان همونه ولی خب سرش پایینه ازطرفی دردوفشارمنظمویهویی ب مقعد

چون همه میگن دل درد منظم برامن دردمقعده منظم یهوجوری میشه نه میتونم بشینم ن وایسم

خدایا بخاطر همه چی شکر
خب درد واژنم هست دقیقا مث زمانی ک بچم پایین بودوپاشم پایین بود الان همونه ولی خب سرش پایینه ازطرفی د ...

در این مورد تجربه ندارم.

ولی الان سر این بچه م که عجله داره زود بیاد،درد واژن کشیدم .اینجوری که انگار ضربه میزنه به واژنم وواژنمو می خواد از جاش دربیاره.

شما اگه نگرانی یه سر برو بیمارستان تا خیالت راحت بشه.

کمر درد نداری؟

در این مورد تجربه ندارم. ولی الان سر این بچه م که عجله داره زود بیاد،درد واژن کشیدم .اینجوری که انگ ...

دارم ولی نظم بقبش مث تیرکشیدن واژن ومقعدنیست

خدایا بخاطر همه چی شکر