2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد کلیه خیلی بد. ناجور پهلو هم از جلو هم از پشت میگیره. 

ممکنه از سرما باشه. یا زمان تخمک گذاذی . یا نزدیک پریود. . یا کیست. عفونت کلیه یا یک درد گذرا که یکی دوهفته اذیتت میکنه و یهو یادت میره که اصلا درد داشتی

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

آپاندیس سمت راسته

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

من خودم دقیقا همینجوری بودم بعد کم کم پهلوهام درد گرف رفتم فوق تخصص گف احتمالا سنگ کلیس ازمایش و ....دادم گفتن عفونت کلیه ست بعد رفتم طب سنتی با داروهای گیاهی درس شدم

البته سرما هم خیلییییییییی تاثیر داره من چون کلیه هام حساسه همیشه حتی تو گرما رو خودم پتو نمیکشم اما دور پهلوها و کلیه هام میپیچم

حتما پیگیری کن خیلی خطرناکه

من خودم دقیقا همینجوری بودم بعد کم کم پهلوهام درد گرف رفتم فوق تخصص گف احتمالا سنگ کلیس ازمایش و ... ...

اب خیلی کم میخورم وقت نمیکنم اصلا

قبلا تو از ادرار یه مقدار خون بود.دکتر گفت اب زیاد بخورم.نمیشه اما

این دردم جدیده اصلا تجربه نداشتم.همش میگم شاید مال تخمکگذاریه.اما اخه چرا جدیدا اینطور شده.

شایدم یه قول شما عفونت کلیه اس.

چون لباس زیرمم مجبورم زود زود میشورم گاها هر روز یا هر دو روز