2777
2789
خسته ام الان دوبار ه با شوهر لعنتیم دعوا شده نمیتونم تحملش کنم نمیتونم برم نه میتونم بمونم 

چرا 

واقعا چقد ما خانوما بیچاره ایم هوووف

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منم دعا کنید تا صبح یه سکته کنم و تموم شه این زندگی لعنتی

خدا نکنه سکته کنین٬براتون دعا می کنم.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
خدا نکنه سکته کنین٬براتون دعا می کنم.

اگر قرار بود دعا بگیره تا حالا گرفته بود از خدا بیشتر خسته ام یجا دستمو نگرفت

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

سلام عزیزم مشکلت چیه برای حل مشکلت میتونی برای سبک شدن دم در خونه اقاجون اقا امام رضا علیه السللام  بری   05148888   هستش بزنگ  بحرم ووصله ** چله زایرت عاشورا هم مجررربه حتی اقای ایت الله حق شناس گفتند وتتایید کردند*** به مدت 40 شب  نماز شب بخوون *** به مدت 40 روز سوره یس یا دعا توسل*** دعا توسل  313 تا بخوون*** اگه نماز قضا داری شب ها بخووون*** موقع سحر دعااا کن  من برات 14  صلوات  ب نیت 14 معصوم   علیه السلام  میفرستم  بچه ها شماهم بفرستین    ***انششششا الله هرچی صلاحه پیش بیاااد

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

سلام عزیزم مشکلت چیه برای حل مشکلت میتونی برای سبک شدن دم در خونه اقاجون اقا امام رضا علیه الس ...

مررررسی عزیزم 

مشکلم اینه ک بابام نمیذاره با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم

پدر ومادر ادما هرچی میگن برای بچه هاشون بصلاحشونه  پدرت عاشقته و صلاح تو را میخواااد مطمن بااااش

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

اگ دوس داری شخصی بهم پیام بده

من قبلا ازدواج کردم جدا شدم خونه بابامم یجای پر تنشیه  این شوهرمم ده سال با بچه بازیاش و اذیتاش منو سوزوند پارانویید داشت بچه دار نمیشیم به هیج وجه باباش اومد تهمتم زد رفت  من خر منتظر نشستم خدا رسواشون کنه  واز لج من با اینم قطع ارتباط کردن که اعصابش خورد شه سر من خالی کنه 

خانم دوستشم هر روز بهش پیام میده و شکلک میفرسته میگم اینم خیانته نکن دیگه تحمل این دنیا رو ندارم هی اینا یه ذره اشه هرکی جای من بود هفتاد تا کفن پوسونده بود ولی چرا من نمیمیرم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
من قبلا ازدواج کردم جدا شدم خونه بابامم یجای پر تنشیه  این شوهرمم ده سال با بچه بازیاش و اذیتاش ...

اگ پارانویید داره چرا جدا نمیشی