2789
عنوان

آمپول hcg

69 بازدید | 9 پست

من دیشب ساعت نه امپول زدم. امروز صبح ساعت اقدام کردم .ساعت یک هم کیت تخمک گذاریم مثبت شد. ولی الان هیچ علامتی از تخمگ گذاری ندارم !

حتی ترشح هم ندارم !

بنظرتون ممکنه تخمک گذاری بدون علامت باشه و اصلا متوجه نشیم ؟

قبلا روز ۱۶ و ۱۷ گاهی حس میکردم تخمگ گذاری دارم 

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...
آره میشه

شما با قرص و آمپول باردار شدی ؟

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

میشه بپرسم روز چندم آمپول هاش سی جی زدید و کی اقدام داشتید ؟

میشه بپرسم روز چندم آمپول هاش سی جی زدید و کی اقدام داشتید ؟

من ۱۲ زدم 

شبش و فردا شبش اقدام داشتم 

برای پسر دار شدن ،بعدش گفتن باید دیر تر اقدام میکرد ولی به نظرم خوب بود حالا منتظر موعدم هستم

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
امپول و قرص کلا علایم رو از بین میبرن مخصوصا ترشح

عه نمیدونستم !

منم بعد دوازده سیزده ساعت بعد ار آمپول اقدام کردم 

پلی کیستیکی شما هم ؟

چند وقته اقدامی؟