2789
عنوان

خسته شدم از

97 بازدید | 14 پست

تنبلی تخمدان همش پریودام نامنظمه ادم عصابش خورد میشه رازیانه خوردم و تخم شیویدم خوردم زعفرانم خوردم انگار نه انگار عصابم خوردهه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
دوفاستون بخور

عوارض نداره من دکتر رفتم بهم متفورمین داد از عوارضش خیلی ترسیدم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سياهدونه بخور عزيزم منم نامنظم بود ولي الان منظمه

چطوری بخورم میشه بگی گلم

پس چرا پریود من نامنظمه دکتر همش میگه ال دی بخور

ال دی چی هس

چطوری بخورم میشه بگی گلم

دومدل هست

يكي اينكه سياهدونه رو با عسل مخلوط كني و هرروز صبح ناشتا بخوري

يكي هم اينكه نيم كيلو خرما رو هسته هاشو جدا كني و تو ماهيتابه دوقاشق بهش روغن زيتون بزني و يكم تفت بدي تا نرم بشن بعد نصف ليوان سياهدونه رو بهش اصافه كني و خاموش كني و قشنگ هم بزني تا سياهدونه قاطي خرما بشه 

بعد هرروز يه قاشق غذا خوري ازش بخوري

اگه براي بارداري اقدام ميكني از روز اول پريودي تا روز ٢٠پري بخور

اگه نه كه هروز بخور

من كه دستور خرما و سياهدونه رو ميخورم

البته اتفاق ميوفته كه سينه هات درد بگيره كه طبيعيه اخه پرولاكتين تنظيم ميكنه

و امكان داره كه عفونت ازت بياد چون عفونت هاي داخل رحم رو خارج ميكنه

اگه اين علايمو ديدي تعجب نكني طبيعيه

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
دومدل هست يكي اينكه سياهدونه رو با عسل مخلوط كني و هرروز صبح ناشتا بخوري يكي هم اينكه نيم كيلو خرم ...

ممنون عزیزم

عوارض نداره من دکتر رفتم بهم متفورمین داد از عوارضش خیلی ترسیدم

من متفورمینم میخورم روزی یه دونه نه اصلا دوفاستون خارجیه ارزونم نیس البته ازروز۱۵ پریود ۱۰روز نصف صبح نصف شب پریودتو منظم میکنه مثله قرصای جلوگیری نیس که عوارض دارن دکترم داده بود

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
من متفورمینم میخورم روزی یه دونه نه اصلا دوفاستون خارجیه ارزونم نیس البته ازروز۱۵ پریود ۱۰روز نصف صب ...

متعورمین میخوری عوارض نداره خوبه

متعورمین میخوری عوارض نداره خوبه

نه باید بعدش یه خرمایی چیزی بخوری فشارت نیفتته وممکنه لاغرشی یاچاق نشی چون واسه دیابت نوع ۲دیگه..والا من ۶ماهه میخورم رفتم سونو انگارنه انگار اصلا تاثیرنداره انگار

نه باید بعدش یه خرمایی چیزی بخوری فشارت نیفتته وممکنه لاغرشی یاچاق نشی چون واسه دیابت نوع ۲دیگه..وال ...

عه پس تاثیر نداشته موندم چبکار کنم خیلی خسته شدم

عه پس تاثیر نداشته موندم چبکار کنم خیلی خسته شدم

من رفتم ماما برو یه دکترمتخصصه خوب منم میرم یه جادیگه یه دوره ام ۱۰تا کلومیفن خوردم بعدازعیدمیرم گیاهی اینابه درد نمیخورن بابا