2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

493 بازدید | 63 پست

سلام دوستان

در حال حاضر که مینویسم از هروقت دیگه‌ای افسرده ترم 

متاسفانه از قبل از ازدواج و دربدوش تا حالا که تقریبا سه سال میشه منو همسرم مشکلات شدید مالی داشتیم 

درست برعکس چیزی که تومحردیم بودم

به جز اون هم مشکلات تاحدی طبیعی که بین همه زوج هاهست

اما درعین حال همسرخیلی مهربونیه و هم خیلی دوسش دارم وهم دوسم داره

ولی حقیقت این دوسه روز دیگه‌اوج افسردگیمه 

حس میکنم توان ندارم

خیلی نسبت به خانوادش حساس شدم

اونم دیگه‌اگر حرفی‌میزنن بهم نمیگه یامیگه چیزی نگفتن درحالی‌گفتن

میدونم اونم خسته س و حق داره 

میخوام بدونم بعداز طلاق‌چجوه؟میشه سرپاشد؟

من مشکل‌مالی‌ندارم‌ اگر طلاق بگیرم خانوادم حامی هستن

ولی تحمل دوریشو ندارم 

دلم میخواد ازین کشوربرم تافراموشش کنم 

اون دیگه‌فک کنم خسته س

حتی‌میترسم به طلاق و نبودش و روزای خوبمون که‌داشتیم فک کنم

نمیدونم چکارکنم 

خیلی مستاصلم خیلی

واسه فردانوبت مشاوره گرفتم

انگشت اشارم مدام میپره 

دستام لرزش میگیره 

همش‌گریه و گریه

فکر به خودکشی

من واسه این زندگی سخت اماده نبودم 

مفصله چیزایی که‌تحمل کردم 

خیلی مفصل

شاید من ضعیفم و شوهرم و اخلاقش ارزوی خیلیا باشه

اما سخته دختر نازپرورده ای باشی و سه سال‌تموم نه تنها تامین مالی نشی بلکه‌همش دنبال تامین کردن زندگی‌باشی و خانواده شوهرت بیخیالت

شوهرت بیکارباشه و همه‌زندگیت رو خانواده خودت نامین کنن

خیلی لهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم که به خاطر هر موضوعی طلاق نمیگیره من خودم هم طلاق گرفتم و خانواده هم حمایتم کردند ولی موضوع من فرق میکرد

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘

سه ساله خونه طبقه بالا خونه بابامم

پول‌اب و برقمونم بابام میده 

همیشه ازشون قرض میکنم

حتی خورد و خوراکمونم اونامیفرستن

ما هنر کنیم قسطامونو بدیم و تامین هله هوله های جزیی

اینوکه‌میگم داغون میشم ولی من میمیرم براش

اونم دوسم داره 

ولی من دیگه یه ادم‌افسردم که توخودمم موندم

منم از طلاق خیلی میترسم اصلا نمیدونم بعدش چی میشه نمیتونم بهش فکرکنم

راجبش نگین نمیخوام اشکام بریزه...راجبش نگین هنوزم واسه من عزیزه...راجبش نگین من باخاطراتش خوشم...   ارامش نی نی خرسی چشمای تو بود...🙁
به نظرم چند روز فاصله بگیر از خونه و همسرت  قهر منظورم نیست.  بگو میخواهی تنها باشی  ...

نمیتونم بین وتبستگیم موندم و عقلم و احساسم 

خودمم نمیدونم چکارکنم 

عزیزم شما ک میدونستی همسرت بیکاره چرا ازدواج کردی باهاش ؟؟...اونم شما ک بقول خودت یه دختر نازپرورده ای..خودت اشتباه کردی و کوتاه اومدی نباید کسی رو شماتت کنی...

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
سه ساله خونه طبقه بالا خونه بابامم پول‌اب و برقمونم بابام میده  همیشه ازشون قرض میکنم حتی خو ...

چرادنبال کارنمیره

مشکل شمااینه که شماسفت وسخت نمیگیری بره سرکار

بذارسختی بکشه ببینه نون نداره توخونه میره کارمیکنه هرمردی جای شوهرت بودکارنمیکرد

مامان وبابای منم پشتمن وواقعاکمک ولی پولیم مادرم میده نگه میدارم نمیگم که خودش تلاش کنه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خب خونوادت الان یه کم حمایتت کنن تا سختی نکشی

سه ساله خورد و خوراک و مسکن و اب و برق و گازم باخانوادمه

دیگه‌چه حمایتی؟

هیچ عزت نفسی برام نمونده 

هیچی 

شوهرم تازه رفته سرکار بعداز دوسال

تواین مدت باماشین کارمیکرد

ماشینی که‌مامان من پولشوداده

اونم ادم مفت خوری نیس

ولی حامی نداره 

خانواده بی فکری داره و بی رحم 

دلم براش خیلی میسوزه ماباعشق زیادازدواج کردیم

ولی دیگه فک نکنم خوب بشم

دستامم میلرزه یه ادم عصبی شدم

اگه سنتون زیر بیست یال باشه بعداز طلاق میتونی زندگیتودوباره بسازی ولی اگه بالای بیست ودوسال داشته باشی سخت هس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم شما ک میدونستی همسرت بیکاره چرا ازدواج کردی باهاش ؟؟...اونم شما ک بقول خودت به دختر نازپرورده ...

عزیزم کارداشت 

قراربود خونه هم خانوادش تامین کنن

و خونشون مثل خانوادم دوطبقه ست

ولی نکردن 

ولی اوایل ازدواج بیکارشد

من طلاهامو فروختم مغازه زدیم بازم نگرفت و بدتر ازاول

سه ساله خورد و خوراک و مسکن و اب و برق و گازم باخانوادمه دیگه‌چه حمایتی؟ هیچ عزت نفسی برام نمونده& ...

بایدسختی بکشیدتاراحتی بچشید

بره هرکاری میتوونه بکنه کارگری گرفته تاهرچیزی

بسپارید

اگه شوهرت تخصص داره روزنانه بگیریدفرم پرکنید

این چیزی نیس که حل نشه...

اگه الان سخت بگیری بردکردی کنارهم می مونید

درغیراین صورت خواهربرادرا به گوشت میرسونن عدم رضایتشون سراین حمایت

به ضررزندگیته تااولشه جمع کن خودتونو

به مادرت اینام بگو

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
چرادنبال کارنمیره مشکل شمااینه که شماسفت وسخت نمیگیری بره سرکار بذارسختی بکشه ببینه نون نداره توخو ...

جایی نموند که نره 

کارم میکنه باماشین ولی نمیرسه به هیجاااا

الانم جدیدا کار جورشده و همین الانم رفته سرکار

ولی بازم قراره دوسه ماه‌دیگه‌حقوق بدن چون شرکته اینجوریه 

منتهامن دیگه اون سه سال خودمو گم کردم و الان چیزی از اعصابم نمونده 

شوهرم ادم بیخیالی نیس

فقط دنیا باهاش نساخته

نه خانواده خوب و به فکرداره 

نه اوضاع درسته که کار خوب گیرش بیادو شرمنده نباشه