2777
2789
عنوان

بازم جاری بزرگم....

531 بازدید | 32 پست

من قبلا راجبه جاری بزرگم تاپیک زدم که خونم نمیاد و سالی یکبار جاریم و برادرشوهرم اونم عیدها میان..‌‌‌‌حالا دیروز شوهرم رفت از همین برادرشوهرم پیش مامانش گله کرد ک اگر داداش میخاد سالی یه بار عیدها بیاد خونه من اونم نیاد ...‌‌ مامانشم ب گوش داداش بزرگه رسونده و الان جاریم زنگ زد میخام بیاییم شب نشینی منم چون نمیدونسم چی باید بگم گفتم تشریف بیارین بعدش ز زدم شوهرم جریانو گفتم اونم با عصبانیت گفت بیخود میخان بیان حالا ک گفتم و ب رو انداختم دارن میان میخام نیان حالا گفته از حرثش تا ۱۲میشینه مغازه و خونه نمیاد گفت خودت ازشون پذیرایی کن تنهایی من چ عکس العملی باید امشب نشون بدم تک و تنها.....

کار شوهرت زشت 

خب همینکه دارن میان یعنی عزت سرتون گذاشتن با شوهرت با نرمی صحبت کن بگو بیاد 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی عادی پذیرایی کن کار شوهرتم درسته 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

زنگ بزن الکی به شوهرت بگو نمیان و کنسل کردن اینطوری شوهرت پامیشه میاد خونه و حداقل تنها نیستی.یا به مادرشوهرت بگو به پسرش بگه از خر شیطون بیاد پایین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بنظرم شوهرتو راضی کن بیاد،وگرنه میرن پیش مادر شوهرت میگن ما میریم خونشون ولی به احترام مهمون حتی خونه نیومد،اینجوری خیلی بده

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
کار شوهرت زشت  خب همینکه دارن میان یعنی عزت سرتون گذاشتن با شوهرت با نرمی صحبت کن بگو بیاد&nbs ...

اخه تو این سه سال اسمی از ما نبردن ولی با بقیه داداشا همش در رفت و امدن

هیچی خودتو بده نکن با اغوش باز پذیرایی کن وبگو بخند اونا داداشن خوب میشن این عروسهان که همیشه بد میشن ومیگن فتنه ان شانس نداریم شما فقط بگو وبخند

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن