2777
2789
اي خدا اگه صلاحم باشه ني ني دخمل اين صحنه نصيب من بشه الهي😍😍😍😍

ان شا ء الله ک نی نیت هر چی ک باشه سالم باشه و صالح 

و اگ دخمل بود این صحنه ها هزار بار تقدیم تو باد 😂😂😃😍😍😍😍😍😎😎😘😘

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
قبلا تو ۵ هفته وقتی اولین بار رفتم دکتر بهمون گفت احتمالا پسره

5هفته؟؟؟؟؟؟مطمئنی؟؟6هفته به بالا ضربان قلب معلوم میشه بعد کدوم دکتر بیسوادی بهت گفته پسر؟؟؟؟؟عجبا 

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات عزيزدلممممم😍😍😍😍😍

😇😇😇😇😇

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

کلیک کن روش گرچه نرود میخ اهنین در سنگ

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2257404/تاپیک-راجع-به-مسعله-پسر-زایی-چیزی-که-زنان-زیادی-را-با-آن-سنجش-میکنن-و-ازار-میده

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

آخه تو هفته پنج قلب هم نداره چه برسه به شمبول  دکتر به چی نیگا کرده گفته پسره   

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

والا شما از همسرت بیشتر مقصری از اول با عشق و علاقه در مورد دختر صحبت میکردی  نه اینکه از اول پسر پسر کنی .

اینکه تو ۵ هفته که هنوز قلب هم تشکیل نشده دکتر گفته پسره اصلا در باور من نمیگنجه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

نگران نباش وقتی فهمیدیم بچمون دختره شوهرم کلی دعواراه انداخت بارداریمو زهرکرد همش ناشکری میکرد به عالم و ادم فحش میداد من برام فرق نداشت دختردوس داشتم همش میگفتم به دنیا بیاد این محل سگشم نمیده الان بیا ببین سره همین بچه بامن دعوامیکنه که ازگل نازک ترنگوبهش..میگه یه تار موشو به صدتا پسرنمیدم میگم رژیم بگگیریم پسردارشیم ای وی اف کنیم میگه همین یه بچه بسمه پسرمیخوام چیکار؟صبورباش عزیز

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

ایشالا سالم میاد بغلت  بخدا عاشقش میشین.من قبل حاملگی دوس داشتم پسر باشه 8هفته بودم دکتر گفت احتمال سقط داری همونجا تو مطب دکتر نشستم گریه کردم گفتم خدایا غلط کردم فقط سالم باشه الان یه دختر ناز دارم 

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

اینکه شما ناراحتی بده درسته تو ذوقت خورده ولی به حرف بقیه بها نده مطمئن باش دنیا بیاد همسرتم خودش براش میکشه ... ولی هی نگید پسر بده مگه همه پسرا ناخلف و همه دخترا پاکدامنن؟؟؟ والا الان دخترا رو من میبینم فقط اینجوری میشم😐...

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

وای دختر خیلی نازه صبر کن هردوتون بدجور عاشقش میشید شوهرت بیشتر. ان شاالله بچه سالم و صالح باشه، من دختر دوست دارم تیکرمم صورتی انتخاب کردم ولی هرچی خدا واسم صلاح بدونه عشقمه فقط ازش سلامتی بچه امو میخوام عمر طولانیشو میخوام

خدایا شکرت
نگران نباش وقتی فهمیدیم بچمون دختره شوهرم کلی دعواراه انداخت بارداریمو زهرکرد همش ناشکری میکرد به عا ...

منم بچم دخترهو خیلی ناراحتم ولی دیگه کناراومدمو خیلی دوسش دارم.خداکنه دختر ماهم همینقدر شیرینو دوستداشتنی بشه مثل دختر شما.برای شوهرم فرقینداره ولی من میگفتم پسربشه😢

پدر و مادرم منو نخاستن منم الان اونارو نمیخام 😔 این حرف دل اون طفل معصومه 

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد