2777
2789
عزیزم پوشش داره؟ برای پوست چرب مناسبه؟ ح ود قیمتش هم اگه میدونید بفرماید ممنون میشم 

پوششش خوبه در حد معمولی ولی ع بقیه بی بی کرما بهتره...هزیزم من چن ماا پیش ۸۰_۹۰گرفتم

عزیزم اگر بی بی کرم میخاید صددرصد گارنیه بگیرررر اصلنم شک نکن

بعد ضدافتاب یا کرم پودر؟ 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوششش خوبه در حد معمولی ولی ع بقیه بی بی کرما بهتره...هزیزم من چن ماا پیش ۸۰_۹۰گرفتم

برای استفاده روزانه مناسب بنظرتون چون استفاده کردید میپرسم عزیزم اخه من یبار ۱۰۰ تومن دادم ی صد آفتاب مفت نمی ارزید خیلی عصابم خرد شد

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
چجوریاس؟کاورش چجوریه؟

خیای خوبه کل لک هارو میپوشونه گاش صورت کلا یه دست میشه ولی ژیورل پوستتو مث بچه میکنه کامل کاور نداره ولی خیلی پوستتو درخشان میکنه ونرم

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
برای استفاده روزانه مناسب بنظرتون چون استفاده کردید میپرسم عزیزم اخه من یبار ۱۰۰ تومن دادم ی صد آفتا ...

بله بی بی کرماها برا استفاده روزانه هستن...و ضد وفتاب خیلی خیلی عالی هم ایزدین هس و بعد اوسرین...این بی بی کرمها خودشون ضد افتاب دارن گلم...ولی من بازم میزنم😑

بله بی بی کرماها برا استفاده روزانه هستن...و ضد وفتاب خیلی خیلی عالی هم ایزدین هس و بعد اوسرین...این ...

دست گلت درد نکنه عزیزم پس میگیرم ایشالا خوب باشه فقط تو نت زدم یجا بود گارنیه یجا گارنیر اسم درستش کدومه گارنیه؟ 

عزیزم ببخشید اینو میگم...ولی تااونجایی ک اطلاع دارم دی دی کرم ندتریم ی سی سی ی بی بی....ک بی بی قویت ...

عزیزم کی گفته دی دی نداریم😨دی دی نسخه کاملتر سی سی د بی بی هست......من خودن چندروز دیگه میرم بخرم مارک پیرونا ....ازنمایندگیش

یه 
این عالیه هم گیاهی هم اینکه رو پوست مشخص نیست 

ببخش عزیزم

شماره چنده این کرم پودر؟

من پوستم سفیده وچرب چ شماره ایشوبگیرم؟

برامصرف روزانه خوبه؟

وقتی اینومیزنی دیگه ضدآفتاب وپنکک نمیخواد؟

الگونگیر...الگوباش...
ببخش عزیزم شماره چنده این کرم پودر؟ من پوستم سفیده وچرب چ شماره ایشوبگیرم؟ برامصرف روزانه خوبه؟ ...

من شماره یکش رو میزنم

البته شما میگی پوست صورتت چربه به نظرم براتون خوب نیست چون این کرم خودش چربه 

بله برا مصرف روزانه عالیه من چیز دیگه ای باهاش مصرف نمیکنم

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤