2777
2789
اگر پوستت خیلی خشک نیست و معمولیه جویل بگیر پوشش عالییب داره 130.اگر خیلی خشکه ورسای 100 پوشش معمولی ...

جویل واقعا خوبه؟میرم به حرف شما بخرما خیالم راحت باشه حتما؟😄

جویل خوبه؟شما خودتون استفاده کردین؟فول کاور یا خیر؟

اره عزیزم من داشتم خیلی کاور داره و از صبح تا شب تکون نمیخوره گیاهی هم هست اما واسه من کمی خشک بود مخصوصا تو رمستون .سه بار پشت هم گرفتم ولی این سری اخر خشکیش اذیتم کرد البته واسه پوستهای معمولی رو به خشکه ها .اما ساید تو زمستون پوستم خشک تر شده بود دیگه ورسای خریدم عشقم تغییر کرد .خخخ

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دی دی کرم ها کرمپودر درمانی هستن ک هم داخلش مرطوب کنتده هست هم اس پی اف داره هم ضدچروک..محدودیت ستی ...

عزیزم ببخشید اینو میگم...ولی تااونجایی ک اطلاع دارم دی دی کرم ندتریم ی سی سی ی بی بی....ک بی بی قویتره از سی سی

کاورش ینی پایینه؟من چون بی بی کرم میزنم کرم پودرو فقط برای جاهای مهم میزنم ب همین علت فول کاور میخام

نه اتفاقا پوشش قشنگی داره ولی مشخص نیست کسی که نگاه میکنه فکر میکنه پوست خودتونه توش کلاژن داره و برای تقویت پوست عالیه 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
دی دی کرم ها کرمپودر درمانی هستن ک هم داخلش مرطوب کنتده هست هم اس پی اف داره هم ضدچروک..محدودیت ستی ...

ممنون عزیزم 

منم پریم شنیدم خوبه ولی نمیدونم  راست یا نه 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
چنده؟

من حدودا یه ماه پیش گرفتم 150 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
جویل واقعا خوبه؟میرم به حرف شما بخرما خیالم راحت باشه حتما؟😄

عریزم رنگ مناسبش رو انتخاب کنی و زمینه پوستت هم معمولی رو به خوب باشه شک کن که عالی میشه .من که خیلیها ازم میپرسیدن مخملی و نرمه.اما چرب هم نیستا

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
من مک داشتم ب نظرم در حد خیلی معمولیه و استی خیلی بهترهه....ایوروشه نداشتم...و مک و استی قیمتش خیلی ...

اره خب من اخرین بار مک اصل ۱۸۰خریدم من راضیم چون پوستم صافه تقریبا.قیمتا الان سه برابرشده

عزیزم اگر بی بی کرم میخاید صددرصد گارنیه بگیرررر اصلنم شک نکن

عزیزم پوشش داره؟ برای پوست چرب مناسبه؟ ح ود قیمتش هم اگه میدونید بفرماید ممنون میشم 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠