2777
2789

منم میخام پوست چرب و جوشدار

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عالیه هم گیاهی هم اینکه رو پوست مشخص نیست 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
منم چرب وجوشدارهستم..میخوام دی دی کرم پیرونا بگیرم....بعدازتحقیقاتی ک کردم😆

خویه یعنی جوش نمیاره؟ بعد روزانه میشه زد عزیزم؟ 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
خویه یعنی جوش نمیاره؟ بعد روزانه میشه زد عزیزم؟ 

دی دی کرم ها کرمپودر درمانی هستن ک هم داخلش مرطوب کنتده هست هم اس پی اف داره هم ضدچروک..محدودیت ستی هم ندارهرپوشش دهیش هم خوبه.برای استفاده روزانه مناسبه...این چیزایی بود ک من توتحقیق متوجه شدم...اما خودم هنوز نخریدم......

فقط اطلاعاتمو بهت گفتم عزیزم.

نسخه کامل سی سی و بی بی هستن. .

یه 
من کلا کرم پودرای کره ای رو میپستدم سبک و طبیعی.از ترکیه ای متنفرم ستگینن.

واقعا من ازش راضیم رو صورت فوق العاده سبکه 

بعضی از کرم پودرها احساس خفگی به آدم میدن 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤