2777
2789
عنوان

خودکشی !...

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 55 پست

بکش خودتو دنیا از دست ادمای مثل شما راحت شه

بخاطر جوش😷😷😷

خودت اعتراف کردی خدارو قبول نداری براهمین تنهایی و اعتماد به نفس نداره چون از درون هم هیچی نیستی 

نه بابا مطمین باش کسی حسرت موقعیت تو رو نمیخوره همه تاسف میخورن

بدرود

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این خونه ای که الان هستیم چند سال پیش یه مادر و دختر تنها بودن دختره گاز رو باز کرد و .... وقتی پیداشون کردن با بیل جمع شدن یعنی نمیشد دست بزنی بهشون.... نکن خواهر من... به درک جوش میزنی منم از 18 سالگی دارم میزنم الانم 34 سالمه همینی هم که هست تازه خیلی هم قربونمم میرن فدامم میشن وظیفه هر کسیه که منو می شناسه....بیا برو ببین مردم دارن از گرسنگی و فقر جان میدن ولی به خاطر خانوادشون تحمل میکنن... یعنی چی این حرفا

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد

@یاسین_و_یاسمین1  

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
بکش خودتو دنیا از دست ادمای مثل شما راحت شه بخاطر جوش😷😷😷 خودت اعتراف کردی خدارو قبول نداری براه ...

کاش میشد ده هزار بار لایکت کنم

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
کاش میشد ده هزار بار لایکت کنم

فدای تو عصاب ادمو خورد میکنن بخدا

استارتر رفت

یقرا فاتحه مع الصلوات

😔😔😔

فدای تو عصاب ادمو خورد میکنن بخدا

چ میدونم والا ...این بنده با خداش قهر کرده ...خدا خودش بهتر میدونه ...شاید خیلی غم داره که اینجوری گفته ..ولی در کل از حرفت خوشم اومد

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
بکش خودتو دنیا از دست ادمای مثل شما راحت شه بخاطر جوش😷😷😷 خودت اعتراف کردی خدارو قبول نداری براه ...

واقعا متاسفم برای این حجم از قصی قلب بودنتون ! 

ادم در ارتباطه با جامعه

شما اگر هر روز توی خونه بودید ، اعتماد به نفس اینو نداشتید کسی نگاهتون بکنه ، دائم ذهنی درگیر داشتید که الان تو ذهنش فلان چیزو دربارع من میگ ، احساس کنید پارتنرتون از سرتون زیاده و بخواید رابطتنون رو با تموم علاقه ای ک دارید تموم کنید ، چیکار میکردید ؟؟؟ بیشتر اعتماد به نفس ی زن ب ظاهرشه ، شما ظاهرشو ازش بگیر چی میمونه ؟ فک میکنی گرفتن این تصمیم برای من راحت بوده 

برای منی ک برای ذره ذره موقعیتی‌رو ک دارم ک شاید خیلیا حسرتشو بخورن ۴ سال جنگیدم 

ولی ب بن بستی رسیدم ک هیچ راهی ندارم 

نمیدونم چی شد ک باعث شد مردم ما اینقدر بی رحم باشن نسبت ب هم

هرکس مشکلی داره تو زندگیش

استارتر رفت یقرا فاتحه مع الصلوات 😔😔😔

نه ، نمیخوام اسیبی ب کسی برسه با حرکتی ک میزنم

دارم ب این مسئله فک میکنم پس کسایی ک شب بخاری خاموش میشه و میمیرن چطوریه ک اتفاقی برای همسایه ها یا خونشون نمیفته ک الان همه ب من گفتن منفجر میشید