2777
2789
زیاد خوب نیست عزیزم ولی استاد آی یو آی شدم    

عزيزم من تعداد اسپرم شوهرم خوبه تحركش هم خيلى بالا هست ولى مورفولوژى ٥ هست كه بايد ٤ به بالا باشه يعنى تو رنج نرماله خودمم بدون هيچ دارويى فوليكول ٢٣ دارم هميشه مى خواستم ببينم اى يو اى جواب ميده ؟ يا مستقيم برم سراغ اى وى اف ؟

عزيزم من تعداد اسپرم شوهرم خوبه تحركش هم خيلى بالا هست ولى مورفولوژى ٥ هست كه بايد ٤ به بالا باشه يع ...

پس خودت و شوهرت مشکلی ندارید عزیزم همیشه دکترا اول آی یو آی رو پیشنهاد میدن و تا سه مرحله انجام میدن اگر مثبت نشه میرن سراغ آخرین مرحله ivf

خدایا مرسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس خودت و شوهرت مشکلی ندارید عزیزم همیشه دکترا اول آی یو آی رو پیشنهاد میدن و تا سه مرحله انجام میدن ...

شوهرم مورفوش لب مرزه فكر كنم به خاطر همين باردار نميشم . اين ٢ ماه مى خوام عرق رازيانه و بومادران بخورم ببينم نتيجه ميده يا نه . هزينه اى يو اي چقدر شد ؟ بار اوله انجام ميدى شما ؟

شوهرم مورفوش لب مرزه فكر كنم به خاطر همين باردار نميشم . اين ٢ ماه مى خوام عرق رازيانه و بومادران بخ ...

عزیزم اگر مورفولوژی شوهرت کمی مشکل داره با آی یو آی چون شستششو میدن مشکلش حل میشه ، من بار سومه انجام دادم 4 روز دیگه میرم آزمایش بتا بدم برام دعا کن مثبت بشه  

خدایا مرسی

اگر خدا بخواد از ماهه دیگه میرم اقدام ولی این ماه از بیست و دوی سیکلم درد پری داشتم ببخشید توی ترشحاتم هم یک رگه خیلی کم خون دیدم الانم یک دردایی زیر دلم دارم شبیه دردای پری نیست و کمرمم درد میکنه پاهامم ماهیچه هاش میگره همش

میدونم همش الکیه و توهم مگه میشه بدون اقدام!؟ فقد خودمو امیدوار میکنم الکی  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز