2821
2789
عنوان

دیجی کالا

213 بازدید | 19 پست

اگه کسی تازه از دیجیکالا خرید کرده بیاد من اسلامشهرم هرچی سفارش میدم پرداخت انلاین داره فقط مگه قبلا پرداخت در محل نداشته 

چرا پرداخت در محل نداره فقط گزینه پرداخت اینترنتی داره

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چند روز پیش خرید کردم در خونه کارت کشیدم

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
من تازه خريد كردم  پرداخت حضوري زدم

میشه بپرسم دقیقا شما چی خریدین 

بعد خودش نوشته پرداخت در محل؟

من یه عطر خواستم بخرم زیرش فقط نوشته بود پرداخت اینترنتی نمن اسلامشهر ممکنه بخاطر این باشه شما کجایین

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

خواهشن جواب بدین دارم دیوونه میشم چرا همه چی برا من انقدر پیپیده میشه شاید من یه گزیینه رو اشتباه میزنم میشه راهنماییم کنید

میشه بپرسم دقیقا شما چی خریدین  بعد خودش نوشته پرداخت در محل؟ من یه عطر خواستم بخرم زیرش فقط ...

اره ماخرید کردیم اتفاقا همین امروز برامون اورد دوروز پیش هم ی سری وسیله ی دیگه برامون اورد سفارش داده بودیم 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
من چند روز پیش خرید کردم در خونه کارت کشیدم

میشه بگی چی گرفتی خودش گزینه پرداخت در محل داشت

خواهشن جواب بدین دارم دیوونه میشم چرا همه چی برا من انقدر پیپیده میشه شاید من یه گزیینه رو اشتباه می ...

چقدر ب خودت سخت مبگیری خوب انلاین پرداخت کن چ فرقی میکنه.مامعمولا انلاین پرداخت میکنیم 

اره ماخرید کردیم اتفاقا همین امروز برامون اورد دوروز پیش هم ی سری وسیله ی دیگه برامون اورد سفارش داد ...

میشه بگی چی گرفتی چرا واسه متن نمیشه اخه خودش گزینخ پرداخ در محل داشت شما یین کدوم شهرین

میشه بگی چی گرفتی خودش گزینه پرداخت در محل داشت

من یه ادکلن و یه جفت پاپوش واسه دخترم خودش پرداخت حضوری داشت تهرانم هستم

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
میشه بگی چی گرفتی چرا واسه متن نمیشه اخه خودش گزینخ پرداخ در محل داشت شما یین کدوم شهرین

کپسول اتش نشان عطر ادکلن مام و خییلی جیزای دیگه امروز ودوردز پیش بود سفارشاتمون

چقدر ب خودت سخت مبگیری خوب انلاین پرداخت کن چ فرقی میکنه.مامعمولا انلاین پرداخت میکنیم 

اخه مادرم راضی نمیشه به دیجی کالا اعتماد نداره

کپسول اتش نشان عطر ادکلن مام و خییلی جیزای دیگه امروز ودوردز پیش بود سفارشاتمون

من اسلامشهرم ممنه بخاطر این باشه 

مادرم حاضر نمیشه پرداخت انلاین کنه

2823
2791
2779
2792