من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان پرده 150 بازدید | 10 پست این پرده ارزش داره بدوزیم؟؟۵متر ۳۰۰تومن تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/11/13 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 خیلی درست معلوم نیس ولی خوب بنظر میاد جنس زیر و روش اینه تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اگه خودتون مدلشو دوست دارین میرزه مدلشو اره ولی جنسش 😕😕😕 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
sanazyaghtin عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 2356 مدلشو اره ولی جنسش 😕😕😕 اره جنسش معمولیه اما بنظرم اشکالی نداره چون پرده هست دیگه لباس که نیست هر روز بشورینش
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اره جنسش معمولیه اما بنظرم اشکالی نداره چون پرده هست دیگه لباس که نیست هر روز بش ... قیمتشم خوبه..۵متر ۳۰۰تومن...ولی شوهرم میگ جنسش بد...انگار تور ک میندازن رو طاقچه تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
sanazyaghtin عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 2356 قیمتشم خوبه..۵متر ۳۰۰تومن...ولی شوهرم میگ جنسش بد...انگار تور ک میندازن رو طاقچه اره دقیقا عین توره که میندازن تو طاقچه اتفاقا میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت شی ولیی ظاهرش بد نیست و اینکه نسبت به قیمتشم مطمئن باش می ارزه چون پرده خیلییی گرون شده
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اره دقیقا عین توره که میندازن تو طاقچه اتفاقا میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت شی ولیی ظا ... قیمتشو خوب میگه..کلن با دوخت و پردش ۳۰۰تومنه...مستاجریم..نمخام گرون بخرم..ینی پولشم نداریم...خونمونم ی طرف کلن پنجره و در ،انگار خونه لخت تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
sanazyaghtin عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 2356 قیمتشو خوب میگه..کلن با دوخت و پردش ۳۰۰تومنه...مستاجریم..نمخام گرون بخرم..ینی پولشم نداریم...خونمونم ... اگه اینجوریه که شک به دلت راه نده بخدا بد تیست