2789
عنوان

فرزند طلاق

599 بازدید | 38 پست

توی اینستاگرام یه خانومی هست به اسم مژگان رضایی که روانپشناس کودک هستن و توی شهرهای مختلف ایران کارگاه و سمینار برگذار میکنن برای مادر پدرا و توی کارشون خیلی موفق هستن 

دیروز ی پستی گذاشته بودن راجب اینکه توی کارگاه مشهد آخرای کارگاه ی آقایی با دختر بچه اش میاد داخل و معلوم بوده که از قبل ثبت نام نداشته و همینجوری جذب شده و اومده داخل بعد که کارگاه تموم میشه میاد جلو و از ایشون و صحبتاش تعریف میکنه بهش بابت موفقیتی که داره تبریک میگه و در ادامه با بغض از زندگیش میگه که همسرش به زور ازش جدا شده و الان دخترشو چند هفته یکبار میبینه و بعد با صدای آروم جوری که دخترش نشنوه بهش میگه که دوست نداشتم بچه ام بچه طلاق بشه و من نگرانشم و فکر آینده اش منو میترسونه......

و ایشون در جوابش میگه زنی :

......که جلوت وایستاده فرزند طلاقه .....

....

..

آخرشم تو پستش برای فالووراش نوشته بود شاید فقط برق نگاه اون پدر بعد شنیدن اینکه خودشم فرزند طلاقه و الان به اینجا رسیده تنها رسالت مژگان توی این دنیا بوده !

برای من خیلی جالب بود این اتفاق و این امیدی که تو دل پدر ایجاد شده بود! خواستم اینجا برای شما هم به اشتراک بذارم برای خیلی از مادرایی که اینجان از اینکه بچه اشون فرزند طلاق بشه تن به زندگی با کسی که دوسش نداره و حتی بهش بی احترامی میکنه و آسیب میزنه میده و جدا نمیشه ! این  زندگی بدون عشق  و پر از دعوا و جدل و جنگ آسیب خیلی بیشتری ممکنه به اون بچه بزنه در صورتی که اگه طلاق میگیرفتن اون بچه از نظر روانی سالم تر رشد میکرد و کمتر آسیب میدید و مثل مژگان رضایی موفق و معروفم میشد .

اگع براتون جالب نبود ببخشید وقتتونو گرفتم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

منم فقطططططط بخاطر پسر ۳سالم دارم زندگی میکنم که تنش هرروز میلرزه و استرس داره چیکار کنم طلاق بگیرم فقط تا ۵سالگی حقش با منه بدمش بره دست این روانی؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش چی یعنی سهم من ازش هفته ای یبار دیدنه؟ 

شما مهریه اتو بذار اجرا وقتی ایشون نتونه پرداخت کنه بگو باید طلاقم بدی و حضانت دائمی بچه امو بهم بدی تا مهریه امو ببخشم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
منم فقطططططط بخاطر پسر ۳سالم دارم زندگی میکنم که تنش هرروز میلرزه و استرس داره چیکار کنم طلاق بگیرم ...

تورو خدا نجاتش بده نذار هرروز استرسه دعوای شمارو داشته باشه 

کاش میشد به تمام آرزوها رسید !  

اتفافا بچه ای که در کشمکش و دعوای زن و شوهر بزرگ میشه، خیلی بدتر از بچه های طلاقن.. 

حداقل ارامش‌ بچه های طلاق بیشتره.. 

یه پایان تلخ، بهتر از یه تلخی بی پایانه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
مردا هیچوقت نمیتونن بچه نگه دارن،اول تا اخر میده ب خودت 

واقعا میگی؟ مامانمم همینو میگه 

ولی یبار ۲سال پیش بچرو دادم بهش ۳ماه ولش کردم رفتم دنبال طلاق بچم ۶ماهش بود دیگه بریده بودم الان بدتر بریدم... مامانش قشنگ نگه داشتش ولی مامانش چندبار زنگ زد گریه کرد برگرد بچه مادر میخواد میگه ماما 

بنظرت میخواسته شونه خالی کنه از بچه داری یا از دلسوزی گفته

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز